Σελίδες


Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Σάκης Μουστακίδης: «Δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε...»

Σάκης Μουστακίδης: «Δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε...»

Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης δήλωσε μετά την τρίτη νίκη της ομάδας του από την Κηφισιά και την πρόκριση στους τελικού:
 
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε αυτούς που έπαιξαν, αλλά και σε όσους δεν αγωνίστηκαν και νιώθουν λίγο άσχημα γιατί ήταν εκείνοι που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει ως εδώ με τη συμπεριφορά τους στις προπονήσεις. Δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε, αλλά σήμερα μας έφυγε ένα άγχος και το επόμενο παιχνίδι όποιο κι αν είναι θα το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά, έχουμε τις δυνατότητες για αυτό. Ο Δαλακούρας εφέτος είναι φανταστικός κι εύχομαι να συνεχίσει έτσι, σίγουρα έχει να δώσει πολλά ακόμη και νομίζω ότι τον Ανέστη θα τον δούμε απ' εδώ και πέρα. Όλα τα παιδιά έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό, περάσαμε από κάποιες δυσκολίες αλλά είμαστε ομάδα και τις ξεπεράσαμε. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που είμαι προπονητής αυτών των παιδιών. Η ομάδα έχει αποκτήσει εμπειρία από πέρυσι, είναι προπονημένη και έχει παίκτες με κίνητρα. Τώρα είναι η ευκαιρία να δώσουν το παραπάνω από αυτό που έχουν».
 
«Ζούμε ένα όνειρο»
 
Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Παπάζογλου είπε: «Ζούμε ένα όνειρο. Φαντάζομαι όχι μόνο εμείς, αλλά όλη η πόλη. Αυτό που κατάφερε η ομάδα φέτος ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, προσωπικά πετάω στα σύννεφα. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για τους αγώνες που έρχονται ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μετά τις δύο νίκες που πετύχαμε μέσα στην Κηφισιά, το νιώθαμε ότι θα κερδίζαμε και σήμερα. Έχω ξαναζήσει αυτό το συναίσθημα με την Ορεστιάδα, με την οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε όλη η ομάδα να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Για μια επαρχιακή πόλη όπως είναι η Αλεξανδρούπολη, το να παίξεις σε έναν τελικό είναι μεγάλο γεγονός».

πηγη www.volleyleague.gr