Σελίδες


Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ψάρρας: «Η πιο μεγάλη μου στιγμή στον ΠΑΣΑΠ είναι η δημιουργία του λευκώματος για το Νίκο Σαμαρά»

Ψάρρας: «Η πιο μεγάλη μου στιγμή στον ΠΑΣΑΠ» (vid)

Περήφανος για όλη αυτή την προσπάθεια, που κατέληξε στη δημιουργία του λευκώματος για το Νίκο Σαμαρά, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Σάκης Ψάρρας.

«Από την πρώτη στιγμή που γίναμε αποδέκτες αυτής της τραγικής είδησης, σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι, για να τιμήσουμε αυτό το μεγάλο αθλητή, αυτό το μεγάλο άνθρωπο. Μετά από συζητήσεις που είχαμε μεταξύ μας στο σύνδεσμο, αλλά και με τη γυναίκα του Νίκου, την Έλενα, καταλήξαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι, το οποίο θα μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο, κάτι το οποίο θα τον θυμίζει σε όλους, και κυρίως στο γιο του, το Στράτο, σε αθλητικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Ψάχνοντας λοιπόν, σε συνεργασία με πολλούς δημοσιογράφους, απλούς φιλάθλους, φωτορεπόρτερ, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα υλικό, και να δημιουργήσουμε αυτό το λεύκωμα, 268 σελίδων, λίγων για τη μεγάλη ιστορία του Νίκου, αλλά πολύ για τη δική μας προσπάθεια και τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε. Αυτό το λεύκωμα παραδώσαμε σήμερα στην οικογένεια, στο μικρό του γιο. Αυτό είναι κάτι που με κάνει τρομερά περήφανο, και είναι σίγουρα η μεγαλύτερη στιγμή μου ως πρόεδρος του συνδέσμου αμοιβομένων πετοσφαιριστών».
«Το λεύκωμα περιλαμβάνει πολλές φωτογραφίες από την πορεία του Νίκου, από τους συλλόγους αλλά και την Εθνική ομάδα, δημοσιεύματα αλλά και ανέκδοτες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές του Νίκου. Στο τελευταίο κομμάτι περιλαμβάνεται η αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα της είδησης του χαμού του Νίκου, αυτό είναι και το πιο συγκινητικό κομμάτι».
πηγη www.volleynews.gr