Σελίδες


Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Με αμείωτους ρυθμούς συνέχισαν και το Πάσχα στον Εθνικό

Με αμείωτους ρυθμούς συνέχισαν και το Πάσχα στον Εθνικό

Μπορεί στις περισσότερες ομάδες το Πάσχα να δόθηκε άδεια στους παίκτες, ωστόσο στην ομάδα του Εθνικού όλη την Μεγάλη Εβδομάδα συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό οι προπονήσεις, ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος που ξεκινούν την προσεχή Κυριακή (27/4).
Οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη προπονήθηκαν κανονικά από Μεγάλη Τετάρτη έως και το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, κάνοντας μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις και διπλές προπονήσεις (πρωί,απόγευμα) με τον τεχνικό του Εθνικού να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Σάκης Μουστακίδης έδωσε ρεπό στους αθλητές την Κυριακή του Πάσχα, ώστε να ξεκουραστούν λίγο και να βρεθούν με τις οικογένειες του αυτήν την τόσο σημαντική μέρα. Ωστόσο από το πρωί της Δευτέρας, πριν καλά καλά προλάβουν να χωνέψουν την μαγειρίτσα και το αρνί, οι παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν κανονικά σε αγωνιστική προετοιμασία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση το πρωί με την πλειοψηφία των αθλητών να δίνει το "παρών", ενώ η ημέρα περιλαμβάνει και δεύτερη προπόνηση το απόγευμα,  ώστε η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για τους τελικούς της Volley League.

Η σεζόν έτσι και αλλιώς θεωρείται επιτυχημένη στον Εθνικό, αλλά η μεγάλη ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης για κατάκτηση του τίτλου, σαφέστατα αποτελεί  τεράστια κίνητρο σε όλους, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κάνουν κάποιες "μικρές θυσίες", όπως θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι καθημερινές προπονήσεις αυτές τις άγιες μέρες.

Κατά τα άλλα, όλοι στην Αλεξανδρούπολη περιμένουν να μάθουν ο αντίπαλός τους στους τελικούς του πρωταθλήματος θα είναι ο Ολυμπιακός ή ο Φοίνικας Σύρου, κάτι που θα προκύψει από τον πέμπτο μεταξύ τους αγώνα στο Ρέντη την Τετάρτη (23/4).

Προτίμηση δεν υπάρχει και όλοι συνειδητοποιούν ότι όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, η πρόκληση είναι εξαιρετικά μεγάλη, αλλά και η επιτυχία δεδομένη, ώστε να μην κυριεύσει κανένα απολύτως άγχος τους παίκτες του Εθνικού σε αυτό το κρίσιμο και ιστορικό ραντεβού.
Πηγή: Thrakisports.gr