Σελίδες


Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Το pregame του αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Ορεστιάδας

Το pregame του αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Ορεστιάδας
O Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται την Παρασκευή (1/4) στις 18:00 τον Α.Ο. Ορεστιάδας στα πλαίσια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.
Mετά την επικράτηση του Παμβοχαϊκού επί της Λαμίας, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα καταλάβει την 7η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και ο Σάκης Μουστακίδης αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους διαθέσιμους αθλητές του. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα παρουσιαστεί με πολλές απουσίες, καθώς αποχώρησαν ο Σέρβος ακραίος Νικολά Μιγιαϊλοβιτς και ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Ιγκόρ Γκίλιν, ενώ ο Παρασκευάς Τσέλιος βρίσκεται στη Σερβία με την Εθνική Εφήβων. Ο Ίλιτς αναμένεται να αγωνιστεί διαγώνιος και ο Κώστας Δαλακούρας ακραίος.
Από την πλευρά του, ο Α.Ο. Ορεστιάδας βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, ένα βαθμό λιγότερο από τον ένατο Ηρακλή και πέντε βαθμούς περισσότερους από τον προτελευταίο Άρη. Η ομάδα του Πλάμεν Κριστόφ θέλει τη νίκη ελπίζοντας σε ήττα είτε του Άρη, που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, είτε του Ηρακλή, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φοίνικα Σύρου, προκειμένου να αποφύγει τα πλέι άουτ. Η αποστολή της Ορεστιάδας διανυκτερεύει στην Αλεξανδρούπολη και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Πλάμεν Κριστόφ. Ο τεχνικός του Α.Ο.Ο. ανέφερε: "Ελπίζουμε να τελειώνουμε την Παρασκευή. Τώρα σκεφτόμαστε τους βαθμούς που χάσαμε μέσα στη σεζόν. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις απουσίες που έχει ο Εθνικός και να πάρουμε τη νίκη".
Σε 17 αγώνες πρωταθλήματος από το 2002 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προηγείται στις νίκες με 10-7, ενώ μετράει και ένα σερί έξι νικών σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ.
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr