Σελίδες


Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

«Δανεικός» από τη Νίκη στη ΓΕΑ ο Ιπποκράτης Δήμητσας!


Αίσθηση προκάλεσε σε αρκετούς το γεγονός ότι στο τελευταίο παιχνίδι της Γυμναστικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, το περασμένο Σάββατο στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Μακεδονικό, αναγράφηκε στα «φύλλα αγώνος» με τις συνθέσεις που διανεμήθηκαν από την ΕΟΠΕ ότι στον πάγκο ως προπονητής έκατσε ο Ιπποκράτης Δήμητσας.
Ο Δήμητσας είναι πρώην προπονητής της ΓΕΑ, σταστιστικολόγος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πρώτος προπονητής όλη την φετινή σεζόν στη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Τι είχε συμβεί; Τίποτα το ιδιαίτερο. Πολύ απλά, προσέφερε στα τελευταία παιχνίδια τις υπηρεσίες του και στην ΓΕΑ, αφότου ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις στην Α2 Γυναικών, ως… δανεικός από την ομάδα της Νίκης.

Στην Αλεξανδρούπολη ανεξαρτήτως ομάδων, όλοι οι άνθρωποι του βόλεϊ αποτελούν οικογένεια και βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν. Ετσι λοιπόν στα τελευταία ματς της ΓΕΑ και αφού προηγήθηκε αίτημα της ομάδας προς την διοίκηση της Νίκης, παραχωρήθηκε ευγενικά από την τελευταία για αυτά τα παιχνίδια ο Ιπποκράτης Δήμησας ώστε να βοηθήσει με την εμπειρία του την προσπάθεια των παικτών του Ηλία Κρεούζη, που επίσης καθόταν στην άκρη του πάγκου της ομάδας και έδινε οδηγίες, όπως σε όλη την διάρκεια της σεζόν.

Πηγή: thrakisports.gr