Σελίδες


Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Πρωταθλήτριες Παγκορασίδων και δευτεραθλήτριες Κορασίδων οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης σε Ανατ.Μακεδονία-Θράκη


Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι του Α.Ο. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, φιλοξένησαν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, με πολλή ζεστασιά και παλμό, τους δύο αγώνες, που ολοκλήρωσαν τα πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Ένωσή μας, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Στην πρώτη συνάντηση, ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ, νίκησε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, τον Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΪΣΤΡΟΥ με 3-0 και σήκωσε το κύπελλο των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. Η Καβάλα, την επόμενη βδομάδα, ως εκπρόσωπος της Ένωσης, θα δώσει τη μάχη της στην Προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Στην δεύτερη συνάντηση, σε ένα παιχνίδι-τελικό, που χάρισε πολλές συγκινήσεις, γέλια και δάκρυα, οι ΑΜΑΖΟΝΕΣ κατέκτησαν τον τίτλο στις ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ, αν και ηττήθηκαν με 3-1 από τον ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ, επειδή αν και ισοβάθμησαν και στους μεταξύ τους αγώνες είχαν ίδια διαφορά σετ, υπερίσχυσαν με 9 πόντους (187-178) στην μεταξύ τους διαφορά.

Δείτε τα συνοπτικά αποτελέσματα όλων των αγωνιστικών, καθώς και τις ΤΕΛΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ, σε όλα τα Πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Α’ Περιφέρεια, την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.