Σελίδες


Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Εβρίτικη συνάντηση με άρωμα Πρωταθλητών !

Εβρίτικη συνάντηση με άρωμα Πρωταθλητών !
Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον συμπατριώτη του Δημήτρη Τζούριτς είχε ο Δημήτρης Κωνσταντίνιδης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πρωτεύουσα της Πολωνίας.
Η παρέα των Εβριτών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης και να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία. Ο λίμπερο της Ορεστιάδας έσπευσε να τη δημοσιεύσει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή!

Στο Tauron Arena της Κρακοβίας ο Τζούριτς και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να επικρατήσουν της Λούμπε Τσιβιτανόβα με 3-0 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Ο Εβρίτης διαγώνιος ήταν πρωταγωνιστής της αναμέτρησης σημειώνοντας 15 πόντους με 67 % αποτελεσματικότητα στην επίθεση και μαζί με τον Ουρναουτ οδήγησαν την Τρεντίνο στη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Στον τελικό της Κυριακής (17/4), ο Τζούρις και η παρέα του θα προσπαθήσουν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Ζενίτ Καζάν η οποία είναι η κάτοχος του τίτλου, με στόχο ννα επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης πέντε χρόνια μετά!
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr