Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016

Το σχόλιο Μουστακίδη για το φετινό πρωτάθλημα και οι «βολές» ενόψει της νέας σεζόν


Ως πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα της Volley League ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης, ο οποίος μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή Out of Limits που παρουσιάζει ο Κώστας Πατερόπουλος στο Status Radio.

«Δεν είναι δύσκολο αλλά δεν είναι και εύκολο να πάνε ομάδες σαν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για πρωταθλητισμό», απάντησε σε σχετικό ερώτημα και ενόψει της νέας σεζόν έθεσε προ των ευθυνών της την ίδια την πόλη της Αλεξανδρούπολης και τους ανθρώπους της.

«Θα πρέπει σαν πόλη να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Απέξω είναι όλα εύκολα, αλλά όταν είσαι σε μια ομάδα στην άκρη της Ελλάδος και έχεις να παίξεις ένα πρωτάθλημα που έχεις τόσες μετακινήσεις που είναι κοστοβόρες σε σχέση με ομάδες τις Αθήνας που θα πληρώσουν το ένα τρίτο, καθώς και να πληρώσεις για να παράσχεις διαμονή σε όποιον έλληνα ή ξένο φέρεις, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν», σχολίασε ο Μουστακίδης.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε! Θέλουμε η ομάδα μόνο να υπάρχει, να παίζουμε για να σωθούμε του χρόνου να μην πέσουμε αλλά και να πέσουμε, δε βαριέσαι; ή θέλουμε να οργανώσουμε μια σοβαρή επαρχιακή ομάδα με τις υποδομές της κλπ; Αλλά αυτό είναι κοστοβόρο και δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκυλο χορτάτο».
πηγη www.thrakisports.gr