Σελίδες


Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Οι 4οι ημιτελικοί των play offs της Volleyleague!!

Γενέθλια με πρόκριση ο ΠΑΟΚ, για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

    Γενέθλια με πρόκριση ο ΠΑΟΚ, για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Με τον τέταρτο ημιτελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού συνεχίζεται η συγκλονιστική σειρά των δύο ομάδων, με φόντο την πρόκριση στον τελικό της Volleyleague. Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 2-1 νίκες, ενώ ο Ολυμπιακός ευελπιστεί στην ισοφάριση και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Ρέντη (4ος ημιτελικός, 13/4, 18.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Δεληκωστίδης, Novasports-1ΗD).
O ΠΑΟΚ γιορτάζει σήμερα (12/4) τα 90α γενέθλια του και ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν το καλύτερο δώρο στον σύλλογο. Ο δικέφαλος μετά τις δύο νίκες στο Ρέντη έχει δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για να αξιοποιήσει την έδρα του ώστε να κάνει το 3-1 στις νίκες και να πάει στους τελικούς, διαφορετικά θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση σε πέμπτο αγώνα που θα γίνει στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει τις μπαταρίες του αγωνιστικά και ψυχολογικά μετά τη νίκη στον τρίτο ημιτελικό και ο Ρομπέρτο Πιάτσα, όπως και οι παίκτες του πιστεύουν πως είναι ικανοί για την ισοφάριση ώστε να οδηγήσουν την σειρά σε πέμπτο αγώνα στο Ρέντη.

Παράταση αγωνίας ή πρόκριση στη ΣύροΠαράταση αγωνίας ή πρόκριση στη Σύρο


Για 7η φορά μέσα στη σεζόν ο Φοίνικας Σύρου και ο ΑΟΠ Κηφισιάς θα βρεθούν αντίπαλοι στο φιλέ. Δύο 24ωρα μετά το 3-0 του Φοίνικα επί του ΑΟΠΚ με 3-0 στον τρίτο ημιτελικό και το προβάδισμα με 2-1 στις νίκες, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του σε αγώνα που ίσως κρίνει και την πρόκροση (4ος ημιτελικός, 13/4, 20.30, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Novasports-4).
Ο Φοίνικας μετράει δύο σερί νίκες επί της Κηφισιάς με 3-2 στο Ζηρίνειο και 3-0 στο Δημήτρης Βικέλας και έφερε «τούμπα» το πλεονέκτημα πρόκρισης. Η ομάδα του Ντούσκο Νίκολιτς με νίκη θα προκριθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελικούς πλέι οφ, διαφορετικά τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο αγώνα που θα γίνει την Δευτέρα 18 Απριλίου.

Στο νησί επικρατεί ενθουσιασμός για την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που δείχνει ο Φοίνικας στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, ενώ σημαντικό ρόλο έχει παίξει το «φρεσκάρισμα» με την είσοδο δύο έμπειρων αθλητών όπως ο Ανδρέας Ανδρεάδης αλλά και ο Ηλίας Λάππας που πήραν σημαντικούς ρόλους και αποφόρτισαν τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη και του Κάντι Κάλντγουελ αντίστοιχα.

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς σχεδιάζει τη μεγάλη αντεπίθεση του ώστε να ισοφαρίσει τη σειρά των αγώνων και να έχει μία ακόμα ευκαιρία για πρόκριση στο Ζηρίνειο. Ο Κώστας Αρσενιάδης έχει πάρει απόφαση πως μέχρι το τέλος θα πορευτεί συντροφιά με τα προβλήματα και πιθανότατα την απουσία του Κώστα Χριστοφιδέλη.
πηγη www.volleynews.gr