Σελίδες


Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Μετακομίζει ως παίκτης – προπονητής (και) ο Δημήτρης Ζλατιλίδης στην Χαλκίδα, που διεκδικεί άμεση συμμετοχή στην Volley League!

zlatilidis

O Ζλατιλίδης που οδήγησε την ομάδα παίδων του Εθνικού στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Θήβας, θα έχει και δελτίο στον Ηρακλή Χαλκίδας ώστε να βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης ως διαγώνιος την ομάδα, που φέτος συγχωνεύτηκε με την ΓΕ Μεσολογγίου και πήρε τη θέση της στην Α2 Κατηγορία και τον Β΄ όμιλο.Ο προπονητής της ομάδας παίδων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αλλά και παιχτης της ΓΕΑ στην Α2 Aνδρών Δημήτρης Ζλατιλίδης, αφήνει την Αλεξανδρούπολη για να συνεχίσει ως βοηθός προπονητή στην Χαλκίδα και στον φιλόδοξο φέτος τοπικό Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, ευρισκόμενος στο πλερό του Σπύρου Γκολίτση.
Παράλληλα, ο Ηρακλής Χαλκίδας έχει κάνει αίτηση και για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Volley League εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις με την αποχώρηση κάποιας ομάδας.
Στη Χαλκίδα θα εχει ως παίκτες και… συμπαίκτες τον Νίκο Αλεξάκη από την ΓΕΑ (πέρυσι έπαιξε με τον Έβρο Σουφλίου), τον εβρίτη λίμπερο Γρηγόρη Κοντοστάθη (παραχωρήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης), αλλά και τον Ζένια Γκόρτσανιουκ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ζλατιλίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Έβρο Σουφλίου (1990-93) και κατόπιν αγωνίστηκε σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης (1996-2006), Αριστοτέλη Σκύδρας (2006-07),  ΟΦΗ (2012-14)  και Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης (2007-12, 2014-15).
πηγη www.thrakisports.gr