Σελίδες


Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Ηλίας Κρεούζης: «Η επιλογή της ΓΕΑ ήταν πάρα πολύ εύκολη για μένα !»

Ηλίας Κρεούζης: «Η επιλογή της ΓΕΑ ήταν πάρα πολύ εύκολη για μένα !»
Το Thrakisport.gr πιστό στο ραντεβού του με την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των αναγνωστών του έχει την χαρά να φιλοξενεί σε μία αποκλειστική συνέντευξη τον προπονητή της ΓΕ Αλεξανδρούπολης, Ηλία Κρεούζη.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο που καταρχήν αγαπάει τον αθλητισμό και το αποδεικνύει έμπρακτα, μιας και πολλά χρόνια έχει προσφέρει στο βόλλεϋ του τόπου μας. Ο προπονητής της ΓΕΑ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης και μας μίλησε για το Πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, το οποίο όπως μας είπε συνεχώς και γίνεται πιο δυνατό. Ακόμη αποκάλυψε τις βολλεϊκές του αδυναμίες, τους στόχους που έχουν θέσει και άλλα πολλά...
Thrakisport.gr: Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, τι ήταν αυτό που σε έκανε να συνεργαστείς για τρίτη χρονιά με την ΓΕΑ;
Ηλίας Κρεούζης: «Είμαι παιδί της πόλης και αγωνιστικά αλλά και προπονητικά !! Προσφέρω με τον τρόπο μου και με τις δυνάμεις μου εδώ και 20 χρόνια ... Οπότε η επιλογή ήταν πάρα πολύ εύκολη για μένα !»

Thrakisport.gr: Υπήρξαν 2 αποχωρήσεις παικτών αλλά και 2 προσθήκες προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα. Κατά πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βρεθεί η καλή «χημεία» κι αν πιστεύεις ότι υπάρχουν «μυστικά» στην δημιουργία ενός δυνατού συνόλου;
Ηλίας Κρεούζης: «Παρά την αποχώρηση ο βασικός κορμός της ομάδας παραμένει ο ίδιος. Ακόμα και οι 2 μεταγραφές είναι αθλητές που έχουν προσφέρει στην ομάδα παλαιότερα και έχουμε συνεργαστεί ξανά μαζί ! Πρόβλημα χημείας πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει και πάντα στις επιλογές μου γνώμονας είναι η καλή χημεία στην ομάδα ! Τα μυστικά της δημιουργίας ενός καλού συνόλου είναι η δουλειά μέσα στο γήπεδο η καλή χημεία αλλά και η ποιότητα των παιχτών».

Thrakisport.gr: Να περιμένουμε κι άλλες προσθήκες στο ρόστερ της ΓΕΑ;
Ηλίας Κρεούζης: «Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ».

Thrakisport.gr: Η άποψή σου για την κλήρωση της ΓΕΑ στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών;
Ηλίας Κρεούζης: «Είναι ένας όμιλος που τον ξέρουμε πολύ καλά και για μένα θεωρώ ότι είναι ο πιο δύσκολος όμιλος από τους 3 της A2».

Thrakisport.gr: Ποιοι οι στόχοι για τη νέα χρονιά;
Ηλίας Κρεούζης: «Για να θέσουμε τους ειδικούς στόχους θα πρέπει να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας !! Οι γενικοί στόχοι της ομάδας της ΓΕΑ είναι πάντα ίδιοι και δεν αλλάζουν !!! Η καλή συνεργασία με το μεγάλο σωματείο της πόλης μας τον Εθνικό έτσι ώστε να βοηθάμε τους αθλητές της πόλης να εξελίσσονται και να μαθαίνουν σωστά τα μυστικά του αθλήματος μας !!! Τα 2 χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα και με την βοήθεια της διοίκησης έχουμε πετύχει μια άριστη συνεργασία με τον Εθνικό και ελπίζω και φέτος να πάνε όλα όπως τα έχουμε σχεδιάσει».
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr