Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

"Θερινό" το ριπλέϊ

"Θερινό" το ριπλέϊ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Η φάση του αγώνα Σλοβενία-Ελλάδα έγινε στο 23-24 του τρίτου σετ, όταν σε μια επίθεση των αντιπάλων μας, ο Γερμανός διαιτητής έδειξε άουτ και οι Σλοβένοι ζήτησαν επίμονα μπλοκ άουτ.
Την ώρα που η σλοβένικη τηλεόραση πρόβαλε το ριπλέι, ο ...φωστήρας της ΕΡΤ διέκοψε για διαφημίσεις. Τόσο πολύ πρόσεχε τη ροή ο υπεύθυνος, ενώ αξίζει να διευκρινίσουμε οτι δεν είδαμε διαφήμιση, αλλά προώθηση του προγράμματος "θερινό σινεμά στην ΕΡΤ-2"

Ένα αποκλειστικό προϊόν της κρατικής τηλεόρασης δεν είχε διαφήμιση και μη βιαστείτε να το δικαιολογήσετε ως πρόβλημα του βόλει. Και στους τελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο, όπου μετείχε η Εθνική με τεράστια τηλεθέαση δεν είχε υπήρχε ούτε μια διαφήμιση. Μάλλον πρέπει να γίνουν κι άλλες προσλήψεις για να επανδρωθεί καλύτερα η ΕΡΤ... '

Εσκασε και η πρώτη μεταγραφή Βούλγαρου επι εποχής Nίκι Ζελιάσκοφ στον ΠΑΟΚ. Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν απόδοση 1.80 ότι ο Γιάννης Καλμαζίδης θα επιστρέψει πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Tόσο γρήγορα;

Πέρυσι ο Φοίνικας Σύρου εμπιστεύθηκε τον πρώην προπονητή της γυναικείας ομάδας του Ερυθρού Αστέρα,Ράτκο Παβλίσεβιτς και φέτος τον πρώην προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, αλλά στην ανδρική ομάδαΝτούσκο Νίκολιτς. Ας αδελφοποιηθούν τα δυο κλαμπ.

Για να καταλάβετε πόσο αστεία είναι η Ευρωπαική Συνομοσπονδία, αρκεί να σας αναφέρουμε οτι στο Ευρωπαικό Λιγκ γυναικών, υπάρχει μόνο ένας όμιλος των 6 ομάδων και οι τέσσερις πρώτες θα παίξουν στο φαιναλ φορ.

Από αυτές η Πολωνία και η Τουρκία παίζουν με τις τρίτες ομάδες τους και λογικά του χρόνου αναμένεται η κατάργηση της διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ