Σελίδες


Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Γρηγόρης Κοντοστάθης: «Του χρόνου υπόσχομαι να επιστρέψω πιο έτοιμος και πιο δυνατός»


 Γρηγόρης Κοντοστάθης: «Του χρόνου υπόσχομαι να επιστρέψω πιο έτοιμος και πιο δυνατός»

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στo thrakisport.gr ο 21χρονος λίμπερο πλέον του Ηρακλή Χαλκίδας Γρηγόρης Κοντοστάθης, όπου μίλησε την απόφαση του να κάνει μία μεγάλη αλλαγή, για τη νέα του ομάδα, για τους προσωπικούς στόχους και τα όνειρα του και φυσικά για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον οποίο και αναδείχθηκε.
Thrakisport.gr: Πως αποφάσισες να έρθεις στον Ηρακλή Χαλκίδας και να αγωνιστείς στην A2 Ανδρών;
Γρηγόρης Κοντοστάθης: «Αποφάσισα να έρθω στον Ηρακλή Χαλκίδας καθώς είναι μια καινούργια ομάδα με πολύ υψηλές απαιτήσεις και στόχους για τη νέα χρόνια. Ο Β όμιλος έχει τις καλύτερες ομάδες και εφόσον το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό και θα είναι σαφώς μια ενδιαφέρουσα δοκιμασία για εμένα».
Thrakisport.gr: Για πρώτη φορά φεύγεις από την Αλεξανδρούπολη. Πως νιώθεις για αυτό;konto3
Γρηγόρης Κοντοστάθης: «Σίγουρα νιώθω λίγο περίεργα καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι η μονή ομάδα που έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής, αλλά η Χαλκίδα έχει χαρακτηρίστηκα της Αλεξανδρούπολης και πιστεύω θα προσαρμοστώ ταχύτατα στη ζωή εκεί πέρα».
Thrakisport.gr: Νέα ομάδα, νέοι φίλοι.... Υπάρχουν κάποιοι που τους γνωρίζεις ;
Γρηγόρης Κοντοστάθης: «Η κοινωνία του βολλεϋ είναι σχετικά μικρή. οπότε λίγο πολύ όλοι είμαστε γνωστοί μεταξύ μας και επειδή η ομάδα είναι νεανική πιστεύω θα δέσουμε αμέσως με τον ενθουσιασμό που έχουμε».
Thrakisport.gr: Σε φοβίζει κάτι στο νέο σου ξεκίνημα, λόγω συγκυριών που επικρατούν στην Ελλάδα;
Γρηγόρης Κοντοστάθης: «Παντού υπάρχει μια αβεβαιότητα στην Ελλάδα, αλλά αυτό ισχύει για όλους τους επαγγελματικούς τομείς οπότε δεν αγχώνομαι καθώς δεν περνά από το χέρι μου.. Ότι είναι να γίνει... θα γίνει»
Thrakisport.gr: Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο Εθνικού Αλεξανδρούπολης;
Γρηγόρης Κοντοστάθης: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους συμπαίκτες μου. Στον κόσμο του Εθνικού υπόσχομαι ότι του χρόνου θα γυρίσω πιο έτοιμος και πιο δυνατός να βοηθήσω την ομάδα που με ανέδειξε».
Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στον αγαπητό Γρηγόρη πολλές επιτυχίες και καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα !!!!