Σελίδες


Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Άπαντες παρόντες στην πρώτη του Εθνικού


Στη δουλειά ρίχτηκαν οι παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι έκαναν απόψε την πρώτη διπλή προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του Σάκη Μουστακίδη.
Το νέο πρόσωπο στην ομάδα είναι ο Σέρβος κεντρικός Πέταρ Τουράνιανιν, ο οποίος πήρε τη θέση του Ιβάν Μιχάλι. Ύστερα από δύο χρόνια απουσίας, στην ομάδα επέστρεψε ο Κώστας Βλαχόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Σταύρο Κασαμπαλή θα αποτελέσουν το δίδυμο των πασαδόρων.

Στη θέση του λίμπερο ανανέωσε ο Θεολόγος Δαρίδης, ενώ βασικός διαγώνιος θα παραμείνει ο Κροάτης Λεό Άντριτς με δεύτερο τον Τσέντομιρ Ίλιτς που ήρθε από την ΑΕΚ.

Ακραίοι θα είναι ο Κώστας και ο Ανέστης Δαλακούρας που ανανέωσαν, μαζί με τον Θωμά Δημητριάδη και τον νεαρό Σωκράτη Χαραλαμπίδη που προωθήθηκε από την εφηβική ομάδα.

Κεντρικοί θα είναι ο Σέρβος Τουράνιανιν μαζί με τον Χρήστο Κιόση που ανανέωσε αλλά και τον νεαρό Παρασκευά Τσέλιο που επίσης προωθήθηκε από την εφηβική ομάδα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας οι πρωινές προπονήσεις θα γίνονται στον στίβο του ανοικτού σταδίου του Εθνικού και οι απογευματινές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο.

Μουστακίδης: «Δύναμη, κουράγιο κι ενότητα»

Με στόχο μία καλή πορεία και να λυθούν τα προβλήματα του παρελθόντος ξεκινά η χρονιά για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και με τον Σάκη Μουστακίδη να δηλώνει:
«Κάνουμε μία νέα αρχή με την ευχή να μην έχουμε τραυματισμούς. Μακάρι να έχουμε δύναμη, κουράγιο και ενότητα. Μαζί με τη νέα διοίκηση αναθεωρήσαμε μπάτζετ και στόχους. Αγωνιστικός στόχος είναι μια καλή πορεία και παράλληλα να κερδίσουμε χρόνο για την τακτοποίηση ορισμένων εκκρεμοτήτων από το παρελθόν. Είμαστε αισιόδοξοι και μαζί με τους πιστούς φίλους μας θα πορευτούμε. Μας περιμένει δύσκολη σεζόν. Η ομάδα στον Β΄γύρο μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θέλω να έχουμε ανάλογη πορεία και εφέτος. Ο Τουράνιανιν πήρε τη θέση του Μίχαλι κι αυτή ήταν η σημαντικότερη αλλαγή. Χαίρομαι να δουλεύω με νέα παιδιά αλλά ακόμα έχουν να καλύψουμε μεγάλη απόσταση μέχρι να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

πηγη www.volleynews.gr