Σελίδες


Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

7 «οκ» από ΕΕΑ και 5 στην αναμονή. Με εκκρεμότητες Εθνικός και Ορεστιάδα

7 «οκ» από ΕΕΑ και 5 στην αναμονή
Από τα τέλη Ιουνίου οπότε και είχε οριστεί η πρώτη ημερομηνία, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην χθεσινή της συνεδρίαση ασχολήθηκε και με τους φακέλους των 12 ΤΑΑ της Volleyleague.

του Δημήτρη Τυχάλα
Το διάστημα που μεσολάβησε επέτρεψε σε αρκετές ομάδες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που είχαν καθώς τυπικοί ως προς την αρχική ημερομηνία ήταν μόνο οι δύο αιώνιοι της Αθήνας, αλλά στην χθεσινή της συνεδρίαση η ΕΕΑ έδωσε πιστοποιητικό και στους ΠΑΟΚ, Φοίνικα Σύρου, Παναχαϊκή, ΓΣ Λαμία και ΑΟ Κηφισιάς.

Αντιθέτως εκκρεμότητες (κυρίως έλλειψη φορολογικής ή ασφαλιστικής ενημερότητας) έχουν Παμβοχαϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Άρης ενώ η Ορεστιάδα δεν είχε προσκομίσει τον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου.

Το μεγάλο ερωτηματικό βέβαια στην όλη διαδικασία είναι ο Ηρακλής, με τους κυανόλευκους να έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την σύσταση του νέου ΤΑΑ (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015) και περιμένει την ετυμηγορία της ΕΕΑ, η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή στις 20 Αυγούστου οπότε και είναι η επόμενη συνεδρίαση.
πηγη www.volleynews.gr