Σελίδες


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Από σήμερα δουλειά για τον Εθνικό

Εμφάνιση 11010538_1471481596476814_4115205629375729156_o.png





Νωρίς το πρωί της Δευτέρας έχει οριστεί το πρώτο ραντεβού της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Η πρώτη συνάντηση διοίκησης , τεχνικού τιμ και αθλητών έχει δοθεί για τις 9 το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου και αφού γίνει η πρώτη καθιερωμένη ομιλία, θα ξεκινήσει η δουλειά στο γήπεδο.
Οι αθλητές της ομάδας της Αλεξανδρούπολης μπαίνουν από την αρχή στα «βαθιά», αφού από την πρώτη μέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις. Το πρωί έμφαση στη φυσική κατάσταση και το απόγευμα, πρώτη επαφή με μπάλα εντός του κλειστού γυμναστηρίου «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Το σημαντικότερο για τον προπονητή των επιτυχιών του Εθνικού Σάκη Μουστακίδη, είναι ότι από την πρώτη μέρα θα έχει στην προετοιμασία όλους τους αθλητές πάνω στους οποίους έχει σχεδιάσει την ομάδα του.

Στις πρώτες του κουβέντες ο προπονητής του Εθνικού είπε:
«Από αύριο ξεκινάμε δουλειά. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχω όλους τους αθλητές στη διάθεσή μου από την πρώτη μέρα και θα μπορέσουμε να προετοιμαστούμε όλοι μαζί. Αρχίζει λοιπόν μια νέα χρονιά, έχουμε μπροστά μας νέες προκλήσεις. Φυσικά και επιδίωξη όλων μας είναι να προσφέρουμε χαρές και συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης που τόσο μας έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινάμε λοιπόν, με λίγα λόγια, εντατική δουλειά, συγκέντρωση και πειθαρχία».