Σελίδες


Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Επιτυχία και συμμετοχές από την ομάδα βόλεϊ του Α.Ο.Τυχερού στην διοργάνωση του Αγώνα Δρόμου στο Τυχερό!

tyxero-dromos
Με επιτυχία και αρκετά μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 10 χιλιομέτρων στο Τυχερό του Έβρου.
Αν και επισήμως δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα (ή τουλάχιστον δεν εστάλησαν στο ThrakiSportS), σε τέτοιους αγώνες αυτό που πρωτίστως μετράει είναι η συμμετοχή.
Σε ανακοίνωσή του, ο Αθλητικός Όμιλος Τυχερού έκανε γνωστό ότι στον αγώνα έτρεξαν και πολλοί αθλητές της ποδοσφαιρικής αλλά και της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου. Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει:
“Ο Α.Ο.Τ έδωσε δυναμικό παρόν στον ετήσιο αγώνα δρόμου 10χιλ. που έλαβε χώρα στο Τυχερό, χθες, 23/08. Αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου αλλά και της ομάδας βόλεϊ καθώς και μέλη του συμβουλίου του συλλόγου , συμμετείχαν είτε ως αγωνιζόμενοι είτε βοηθώντας επικουρικά τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστούμε τους αθλητές που τίμησαν τον τόπο μας!”.
Ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση του Τυχερού ήταν και οι Xanthi Runners με τουσ Σάκη Δασκαλόπουλο, Γιάννη Μητσιβέλη και Χάζεμ Τάντρος. Μάλιστα, ο σύλλογος της Ξάνθης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον ΑΟ Τυχερού και προσωπικά τον Πέτρο Λούδο για την φιλοξενία.
πηγη www.thrakisports.gr