Σελίδες


Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Νέος σύλλογος από τα παραιτηθέντα μέλη του ΑΟ Ορεστιάδας

Νέος σύλλογος από τα παραιτηθέντα μέλη του ΑΟ Ορεστιάδας
Τα πρώτα του βήματα πραγματοποιεί εδώ και μερικά 24ωρα ο νεοσυσταθείς Αθλητικός Σύλλογος  Άθλος Ορεστιάδας. Πρόκειται για νέο σωματείο που έχει ως ιδρυτικά μέλη στελέχη μέχρι πρότινος του ΑΟ Ορεστιάδας, τα οποία παραιτήθηκαν και αποχώρησαν από τον σύλλογο μετά την γνωστή κόντρα που υπήρξε με τον πρόεδρο του ΑΟΟ Βασίλη Γκιζάνη.
Τον νέο σύλλογο φέρονται να στηρίζουν τα παραιτηθέντα μέλη της προηγούμενης διοίκησης του ΤΑΑ ΑΟΟ. Άλλωστε, υπεύθυνος για το τμήμα βόλεϊ ανέλαβε ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του ΑΟ Ορεστιάδας Γιάννης Καράς. Επίσης, ήδη υπάρχει τμήμα ποδοσφαίρου που τρέχει ο Παναγιώτης Δέλγας, άθλημα που δεν καλλιεργεί ο ΑΟΟ. Ο Άθλος Ορεστιάδας λέγεται ακόμα ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταπιαστεί και με άλλα αθλήματα, κατά βάση με τον στίβο όπου δραστηριοποιείται ο ΑΟΟ, ενδεχομένως και με την κολύμβηση, αν και υπάρχει στην πόλη και ο Νηρέας.

Αίσθηση προκαλεί ακόμα το γεγονός ότι το έμβλημα του Άθλου Ορεστιάδας είναι η φλόγα, έχει δηλαδή ομοιότητες με τον αναμμένο πυρσό του ΑΟΟ. Στο σήμα αναφέρεται και το 2015 ως χρονολογία ίδρυσης του νέου σωματείου, όπως στον ΑΟ Ορεστιάδας βρίσκεται το 1970.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στον Άθλο λειτουργούν ήδη τμήματα βόλεϊ (ανδρών-γυναικών-ακαδημιών) και ποδοσφαίρου (ανδρών-παίδων), ωστόσο οι βλέψεις όλων είναι γρήγορα να ξεκινήσουν αγωνιστικά τμήματα και σε άλλα αθλήματα όπως τον στίβο και την κολύμβηση. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στα τμήματα, αλλά και να ενισχύσουν το σύλλογο μπορούν να επικοινωνούν με τον Γιάννη Καρρά στο τηλέφωνο 6944358505 (βολεϊ) και με τον Παναγιώτη Δέλγα στο τηλέφωνο 6937433464 (ποδόσφαιρο).

Thrakisports.gr