Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Η πρεμιέρα του Εθνικού

Το νέο ξεκίνημα του Εθνικού (photos)Με χαμηλούς τόνους αλλά με περίσσιο κέφι και διάθεση για σκληρή δουλειά, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η προετοιμασία του , και φέτος Ευρωπαίου, Εθνικού Αλεξανδρούπολης . Ο προπονητής Θανάσης Μουστακίδης έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, έδωσε το έναυσμα της νέας προσπάθειας, για τον σύλλογο των Εβριτών που αλλάζει σελίδα σε όλα τα επίπεδα.
Το πρωί της πρώτης ημέρας μετά την πρώτη ομιλία προς τοyς αθλητές, η προπόνηση μεταφέρθηκε στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» για τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απογευμα οι αθλητές των Εβριτών «πάτησαν» το παρκέ του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για μια πρώτη επαφή με το φιλέ.  
 Στη πρώτη του Εθνικού έδωσαν το παρόν οι Σταύρος Κασαμπαλής,, Κώστας Βλαχόπουλος, Χρήστος Κιόσσης, Παρασκευάς Τσέλιος, Πέταρ Τουράνιανιν, Κώστας και Ανέστης Δαλακούρας, Θωμάς Δημητριάδης, Σωκράτης Χαραλαμπίδης, Λεό Άντριτς , Τσέντομιρ Ίλιτς, Κώστας Τέλιος, Γρηγόρης Κοντοστάθης που όμως θα δοθεί δανεικός στην Χαλκίδα, ενώ ο Θεολόγος Δαρίδης έχει άδεια και θα ενσωματωθεί αύριο στις προπονήσεις.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης σε δηλώσεις του στο σάιτ της ΕΣΑΠ (www.volleyleague.gr) για το νέο ξεκίνημα και το στόχο για τη νέα σεζόν δήλωσε :
«Κάνουμε μία νέα αρχή με την ευχή να μην έχουμε τραυματισμούς. Μακάρι να έχουμε δύναμη, κουράγιο και ενότητα. Μαζί με τη νέα διοίκηση αναθεωρήσαμε μπάτζετ και στόχους. Αγωνιστικός στόχος είναι μια καλή πορεία και παράλληλα να κερδίσουμε χρόνο για την τακτοποίηση ορισμένων εκκρεμοτήτων από το παρελθόν. Είμαστε αισιόδοξοι και μαζί με τους πιστούς φίλους μας θα πορευτούμε. Μας περιμένει δύσκολη σεζόν. Η ομάδα στον Β΄γύρο μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θέλω να έχουμε ανάλογη πορεία και εφέτος. Ο Τουράνιανιν πήρε τη θέση του Μιχάλι κι αυτή ήταν η σημαντικότερη αλλαγή. Χαίρομαι να δουλεύω με νέα παιδιά αλλά ακόμα έχουν να καλύψουμε μεγάλη απόσταση μέχρι να φτάσουμε εκεί που πρέπει».