Σελίδες


Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

MVP ο σούπερ ''Μιχάλης'' Ιβάν Μίχαλιε



Ο Ιβάν Μίχαλιε είναι ο MVP της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο βολεϊμπολίστας του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναδείχτηκε για πρώτη φορά MVP στο πρωτάθλημα. Είναι η δεύτερη φορά που παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης λαμβάνει τίτλο MVP μέσα στην εφετινή σεζόν μετά τον Γιώργο Παπάζογλου (2η αγωνιστική).
Ο Ιβάν Μίχαλιε στη νίκη της ομάδας του με 3-1 στην Ορεστιάδα σημείωσε 17 πόντους εκ των οποίων οι 10 ήταν απο μπλοκ και οι 7 από επιθέσεις (7/9, ποσοστό αποτελεσματικότητας 78%).
Στους συμπαίκτες του και στους οπαδούς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αφιέρωσε ο Ιβάν Μίχαλι τη διάκριση του MVP της 19ης αγωνιστικής, ενώ τους έκανε ανοικτή πρόσκληση να συμπαρασταθούν στην ομάδα στον κρίσιμο αγώνα με την πορτογαλική Μπενφίκα την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 20.00. 
«Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα αυτή η διάκριση. Την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μου και τους οπαδούς μας που μας στηρίζουν», είπε ο Κροάτης κεντρικός λίγο πριν μπει για την καθιερωμένη ανάλυση της Μπενφίκα μέσω video. 
«Και εγώ και η σύντροφος μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι στην Ελλάδα. Όλοι στην Αλεξανδρούπολη μας έχουν αγκαλιάσει και σαν αθλητές αλλά και προσωπικά. Αισθάνομαι πολύ οικεία. Νομίζω πως είμαι στο σπίτι μου. Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ ωραία παρά την οικονομική κρίση». 
Οσο για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα ο 25χρονος κεντρικός είπε: «Αν το γήπεδο είναι γεμάτο και ο κόσμος μας δώσει ώθηση μπορούμε να πετύχουμε να πάμε τον αγώνα στο χρυσό σετ. Θα χρειαστεί εκ μέρους μας καλός ρυθμός και υπομονή. Θα είναι δύσκολη προσπάθεια αλλά δεν είναι ακατόρθωτος ο στόχος».
Ο Κροάτης κεντρικός είναι γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1990, τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην κροατική Μλάντοστ και είναι από τους κορυφαίους κεντρικούς του εφετινού πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ. Σε λίγο δηλώσεις του MVP της 19ης αγωνιστικής.

πηγη http://anti-typos.blogspot.gr/
 ALL STAR TEAM THΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
MVP: Ιβάν Μίχαλιε (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Πασαδόρος: Δημήτρης Νικολάκης (Α.Ο.Κηφισιάς)
Διαγώνιος: Ερνάντο Γκόμεζ (ΠΑΟΚ) 
Ακραίοι: Θανάσης Πρωτοψάλτης (Παναθηναϊκός), Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Κεντρικοί: Ιβάν Μίχαλι (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Δημήτρης Σουλτανόπουλος (Α.Ο.Κηφισιάς)
Λίμπερο: Κώστας Ταμπουρατζής (Α.Ο.Κηφισιάς)