Σελίδες


Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Η τετράδα για τον Εθνικό, περνάει από την Κυψέλη

Η τετράδα περνάει από την Κυψέλη

Αν υπάρχει ένας αγώνα που μπορεί να χαρακτηριστεί τελικός είναι αυτός που θα διεξαχθεί στην Κυψέλη, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (21η αγωνιστική, 28/3, 19.00, Novasports-4, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας)
Mία εβδομάδα μετά τη νίκη στο Ρέντη επί του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην έδρα του με ανεβασμένη ψυχολογία και αυξημένες πιθανότητες για είσοδο στην 4αδα. Για να διατηρήσει τις ελπίδες εισόδου στο top-4 που οδηγεί στα ημιτελικά των πλέι οφ θα πρέπει αύριο να νικήσει με τρίποντο τον Εθνικό. Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να πάρει νίκη με 3-0 και να περιορίσει τον Εθνικό σε λιγότερους από 64 πόντους ώστε να έχει και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμίας.

Ο Παναθηναϊκός σε 20 αγώνες έχει 58 βαθμούς και είναι στην 5η θέση μαζί με την Κηφισιά, -2 βαθμούς από τον Εθνικό. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η διοίκηση έκανε κάλεσμα στους οπαδούς του τριφυλλιού να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 40 βαθμούς σε 20 αγώνες ισοβαθμεί στην 3η θέση μαζί με τον Φοίνικα και με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα για την 4αδα καθώς την τελευταία αγωνιστική θα έχει στην έδρα του τον αγώνα με τον Φοίνικα. Αδυναμία του Εθνικού οι εκτός έδρας αγώνες. Σε 10 εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει 4 νίκες. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Πράσινο προβάδισμα

Σε 23 αναμετρήσεις από το 1998 ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα στις νίκες με 17-6. Ο Εθνικός νίκησε στον Α΄γύρο 3-0 και φεύγει νικητής από την Κυψέλη τα τελευταία δύο χρόνια.
πηγη www.volleynews.gr