Σελίδες


Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΣ ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ. Ένα άξιο τέκνο της Αλεξανδρούπολης

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ
Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες η Μαγδαληνή Κεπεσίδου θα σβήσει 18 κεράκια. Γεννημένη στις 21 Απριλίου του 1997, η τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας έδειξε χθες το απόγευμα στο PAOK Sports Arena πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο όταν έχεις το ταλέντο, το τσαγανό και παράλληλα ξέρεις να διασκεδάζεις σε έναν αγώνα, ακόμα κι όταν παίζεται ένας τίτλος.
Η Μάγδα, φύλακας-άγγελος της Νέας Ιωνίας, κέρδισε επάξια τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας του χθεσινού τελικού του Κυπέλλου γυναικών στο χάντμπολ και όσο κι αν μπορεί να μην το παραδεχθούν μια θέση στην καρδιά των οπαδών του ΠΑΟΚ. Γιατί δύσκολα θα μπορέσουν να βρουν άντρα αθλητή «ψημένο» σε ντέρμπι και σε «καυτή» ατμόσφαιρα, ακόμα και παίκτη του ποδοσφαίρου, που να υπομένει τα βασανιστήρια και να αντιδρά με χαμόγελο, να δέχεται τα υβριστικά συνθήματα αλλά και τον πτύελο χωρίς να κάνει θέατρο, αδιαμαρτύρητα, και παράλληλα να γελάει.
Οχι ειρωνικά, αλλά μέσα από την καρδιά της! Και στη συνέντευξη Τύπου να ευχαριστεί -χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας- τόσο την ομάδα του ΠΑΟΚ γιατί «όταν ο αντίπαλος είναι καλός, δυνατός και άξιος, τότε η δική σου απόδοση μετράει περισσότερο», αλλά και γιατί: «ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Ακόμα και το να σε βρίζουν σημαίνει ότι αξίζεις. Μόνο με χαμόγελο αντιμετωπίζεις μια τέτοια κατάσταση». Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή
Οταν ξεκινούσε το χάντμπολ στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, όταν συνέχιζε στην Προσοτσάνη Δράμας από όπου τράβηξε την προσοχή της Σοφίας Ναϊσίδου σε μια τελική φάση νεανίδων πριν τρία χρόνια, πιθανότατα δεν θα ονειρευόταν ότι θα έπαιζε χθες μπροστά σε τόσο κόσμο και πως θα ήταν αυτή που θα έβαζε τα βασικότερο λιθαράκι στην κατάκτηση του 3ου Κυπέλλου για τη Νέα Ιωνία.
Στόχος της είναι η καριέρα στο χάντμπολ, αλλά ακόμα και στο ταξίδι του γυρισμού είχε δίπλα της το βιβλίο της Βιολογίας, ένα από τα μαθήματα της Γ' Λυκείου, αφού ακόμα δεν έχει τελειώσει το σχολείο. Αυτό που θέλει να σπουδάσει είναι πληροφορική, ένας τομέας που την εξιτάρει εξίσου με το να κατεβάζει τα ρολά της εστίας της!



Η Μάγδα υπήρξε εξαιρετική αθλήτρια Βόλεϊ (έπαιξε στην Α2 Γυναικών με τη Νίκη Αλεξ/πολης) με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης. 
Μπράβο Μάγδα, 
η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης σε συγχαίρει για τα αθλητικά σου κατορθώματα!