Σελίδες


Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Μουστακίδης: «Όλα θα κριθούν στον τελευταίο πόντο», Δεληκώστας: «Για το γόητρο και την ουσία»

Μουστακίδης: «Όλα θα κριθούν στον τελευταίο πόντο»

Τη δυσκολία του αγώνα με την Ορεστιάδα τόνισε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως όλα θα κριθούν στο τέλος. 
«Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά διανύουμε μία κρίσιμη περίοδο για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και πρέπει να αντιδράσουμε σωστά. Ο αγώνας με την Ορεστιάδα είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι που όλα ανατρέπονται. Η Ορεστιάδα είναι με την πλάτη στο τοίχο για την 8αδα. Θέλουμε να μπούμε στην 4αδα αλλά έχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα ματς. Πιστεύω πως όλα τα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, στον τελευταίο πόντο».

Δεληκώστας: «Για το γόητρο και την ουσία»

    Δεληκώστας: «Για το γόητρο και την ουσία»
Τη νίκη για τους βαθμούς αλλά και το γόητρο θέλει ο Κώστας Δεληκώστας απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο προπονητής της Ορεστιάδας δήλωσε:
«Είναι ένα κλασικό εβρίτικο ντέρμπι. Όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκε ο Γκιγιέρμε αλλά σήμερα δοκίμασε να βγάλει το πρόγραμμα του. Πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δεν παίζει ρόλο που έχουμε χάσει δύο φορές από τον Εθνικό. Θέλουμε τη νίκη για λόγους γοήτρου και ουσίας και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».
www.volleynews.gr