Σελίδες


Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Επέκταση προς δυσμάς για την ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας


Επέκταση προς δυσμάς για την ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας
Επεκτείνεται φυσικά η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας της Α' Διοικητικής Περιφέρειας της ΕΟΠΕ. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι από την γενική συνέλευση της προσεχούς Κυριακής και μετά, οπότε θα αλλάξει το καταστατικό, θα περιλαμβάνει στις τάξεις της και ομάδες του νομού Σερρών και όχι μόνο από Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη και φυσικά Έβρο.

Οι Σέρρες έτσι κι αλλιώς σε αγωνιστικό επίπεδο είχαν ενταχθεί στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και είναι χαρακτηριστικό ότι οι Σέρρες '94 συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, προηγούνται και όλα δείχνουν ότι θα εκπροσωπήσουν την περιοχή της Θράκης και Αν. Μακεδονίας στα μπαραζ ανόδου.
Στο νέο καταστατικό αναμένεται να ψηφιστούν οι απαραίτητες διορθώσεις, έτσι ώστε να μπορούν εφεξής και οι ομάδες των Σερρών να συμμετέχουν στα κοινά της Ένωσης έχοντας δικαίωμα κανονικής ψήφου στις διάφορες αρχαιρεσίες και γενικές συνελεύσεις, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε μέχρι σήμερα, που οι ομάδες ανήκαν στην ΕΣΠΕΘΡ αλλά διοικητικά ο σύλλογος πήγαινε με την υπόλοιπη Μακεδονία. 
πηγη www.thrakisports.gr