Σελίδες


Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Παπαφωτίου, πρώτη και ομορφότερη!


 Παπαφωτίου, πρώτη και ομορφότερη!

H 23χρονη διεθνής πασαδόρος της ΑΕΚ, Αθηνά Παπαφωτίου αναδείχθηκε νικήτρια στον διαγωνισμό τουgreekvolley.com «Miss Volley 2012», που ολοκληρώθηκε με την χθεσινή απονομή στο «Καράβι» του Σχοινιά παρουσία πολλών γνωστών αθλητών και αθλητριών στο περιθώριο του τουρνουά «King & Queen of the beach».
 Με την ευχή λοιπόν των φίλων αλλά και πρωταθλητών του βόλεϊ η πρωτοβουλία αυτή του greekvolley.com να γίνει… θεσμός, ο διαγωνισμός της ανάδειξης της ωραιότερης βολεϊμπολίστριας του 2011-2012, αποτέλεσε το φετινό… κερασάκι στην τούρτα του φετινού καλοκαιριού, το οποίο όλοι όσοι ήταν στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Σχοινιά αποχαιρέτησαν με ένα όμορφο πάρτι.
Ιβάνα η... τρομερή!
Σύσσωμος σχεδόν ο Ολυμπιακός, με την νεαποκτηθείσα Σέρβα, Ιβάνα Λούκοβιτς να κλέβει την παράσταση και να θέτει ασφαλώς σοβαρή υποψηφιότητα για τον διαγωνισμό της επόμενης χρονιάς, ανταποκρίθηκε μεταξύ άλλων στην πρόσκληση του greekvolley.com και διασκέδασε βλέποντας εντυπωσιακούς αγώνες μπιτς βόλεϊ, τρώγοντας σουβλάκια και πίνοντας μπύρες, όλα προσφορά του «Καραβιού».
Οι ερυθρόλευκοι Ντίμα Φιλίποφ, Θάνος Μαρούλης, Μίλαν Γιούρισιτς, Τζόρτζ Παπαδόπουλος, Γερνεϊ Ποτότσνικ, Σωτήρης Σωτηρίου, Γιάννης Μάρκου, οι διεθνείς της Εφήβων, Δημήτρης Ζήσης, Μιχάλης Λιόντας, Θανάσης Πρωτοψάλτης, η διεθνής άσος του «Νargile» Ηρακλή Κηφισιάς, Πέννυ Καραγκούνη, η Ειρήνη Κοκκινάκη, η Θέλμα Χριστοφόρου, η Άρτεμις Σαμπάνη, ο Αλέξης Μεσάλας, Άκης Παπαβασιλείου, Αλέξανδρος Μπισμπίκας, Ευτυχία Αυγοκλούρη ήταν μερικοί από τους πολλούς αθλητές και αθλήτριες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τουgreekvolley.com και του «Καραβιού» σε αυτή την όμορφη βραδιά.
Ακολούθησε η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας του διαγωνισμού «Miss Volley 2012», όπου νικήτρια, μέσω της ιστοσελίδας του greekvolley.com και του FACEBOOK, αναδείχθηκε με 6.302 ψήφους η διεθνής πασαδόρος της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, Αθηνά Παπαφωτίου έναντι της έτερης διεθνούς του «Nargile» Ηρακλή Κηφισιάς,Κατερίνας Γιώτα με 5.833 ψήφους. Τρίτη ήταν η διεθνής της τουρκικής Καρσίγιακα, Ευαγγελία Χαντάβα με 4.236 ψήφους, 4 δηλαδή περισσότερες από την 4η ομορφότερη αθλήτρια της χρονιάς, την άσο του Ηρακλή Θ., Λία Λεωνιδάκη (4.232).
Οι υπόλοιπες θέσεις στην κατάταξη: 5. Σοφία Κοσμά 2199, 6 Γιώτα Γκιουζέλη 2.190, 7 Άννα Καββαθά 2.172, 8. Τζίνα Λαμπρούση 2.160, 9. Αριστέα Γιακούμπ 1536, 10. Ξανθή Μυλωνά 1248, 11. Έλενα Χριστοδούλου 1050, 12. Ντίντα Νάστου 984, 13. Καρατζοπούλου Βάσια 758, 14. Σιμπέλα Ρασίμη 433, 15. Θέλμα Χριστοφόρου 419, 16. Γιούλη Παρασκάκη 302.
πηγη www.greekvolley.com