Σελίδες


Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ




Με απαρτία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/9/2012, το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.
Το διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, κατά την διάρκεια των προπονήσεων του Εθνικού Αλεξ/πολης και της Γ.Ε.Α. Τα μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των δύο ανδρικών ομάδων της πόλης και να συζητήσουν με τους αθλητές, προπονητές και παράγοντες τους, που κάνουν ότι καλύτερο είναι δυνατόν ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Αφού έγινε απολογισμός των δράσεων της Λέσχης κατά την περσινή πολύ πετυχημένη παρουσία της, για την ανάπτυξη του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης, συζητήθηκαν θέματα ημερήσιας διάταξης.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. ήταν :

1. Να πραγματοποιηθεί απόδοση του ποσού που συγκεντρώθηκε από τις κάρτες διαρκείας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τις οποίες διέθεσε η Λέσχη στα μέλη της.

2. Να προωθηθούν οι κάρτες διαρκείας της Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης που θα συμμετέχει στην Α2 κατηγορία ανδρών. Οι κάρτες διαρκείας δόθηκαν από την διοίκηση της Γ.Ε.Α. με την ευχή τα μέλη της Λέσχης να σταθούν κοντά στην ομάδα, στην δύσκολη προσπάθεια της φετινής χρονιάς.

3. Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης εξακολουθεί να υποστηρίζει την αρχική της θέση σχετικά με την επένδυση των Χρυσωρυχείων, που είναι σύμφωνη με τους θεσμικούς φορείς της περιοχής.

4. Να καταρτιστεί προγραμματισμός για την συνέχεια του πετυχημένου προγράμματος ''Το Βόλεϊ στα σχολεία'' σε νέα βάση και την επέκτασή του εκτός από τα Δημοτικά σχολεία και στα Γυμνάσια της Αλεξανδρούπολης.

5. Την υλοποίηση κατασκευής για την προπόνηση μπλόκ που θα βοηθήσει μικρούς και μεγάλους αθλητές να βελτιωθούν στο πολύ σημαντικό αυτό τεχνικό στοιχείο του Βόλεϊ. Η κατασκευή είναι πρόταση του Μαρίνου Κυριάκου και θα υλοποιηθεί με την βοήθεια μελών της Λέσχης.

6. Να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης ώρας προπόνησης για τους παλαίμαχους του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης κάτι που όπως ομολογήθηκε από όλους είναι εξαιρετικά δύσκολο, λόγω της έλλειψης κλειστών γυμναστηρίων στην πόλη. Έγινε βέβαια πρόταση να ξαναπαίξουν στο ανοικτό γήπεδο εκεί που είχαν ξεκινήσει το Βόλεϊ την δεκαετία του '70. Δηλαδή έχουμε φτάσει 40 χρόνια πίσω και προχωράμε...