Σελίδες


Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ


Με τον Γκράσα η ΕΟΠΕ

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ-ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Με τον Γκράσα η ΕΟΠΕ
Τι να πούμε για τις επιτροπές της ΕΟΠΕ; Όχι πολλά, αφού η διοίκηση της ψηφίσθηκε από το 65% των σωματείων,
άσχετα αν το μεγαλύτερο μέρος ήταν εξουσιοδοτήσεις από μπασκετικούς και ποδοσφαιρικούς παράγοντες.
Ότι γράψαμε πριν απο δυο χρόνια ισχύουν και τώρα, αφού ο Μr 199 αρέσκεται σε βερμπαλιστικές κινήσεις χωρίς ουσία, με πολυπρόσωπες επιτροπές που έτσι κι αλλιώς δεν λειτουργούν και απλά υπάρχουν.

Από τη σύνθεση της επιτροπής μπιτς βόλει είναι ξεκάθαρο ότι το άθλημα οδεύει προς αφανισμό,, ενώ θα χάσουμε τη ψυχική ηρεμία μας αν ασχοληθούμε με την επιτροπή ανάπτυξης, αλλά μας προκαλεί εντύπωση η υποβίβαση του Αθηνόδωρου Χατζηπαναγιώτου.

Δεν μας προκαλεί εντύπωση η αναβάθμιση του Παναγιώτη Σιδέρη (Σιδέρης στα Τρίκαλα, Σιδέρης στην Αθήνα, Σιδέρης και στο Παρίσι), και του παράγοντα χωρίς ομάδα Θανάση Ρέρα, ενώ στον Γιάννη Στουραίτη πέταξαν ακόμη ένα κοκκαλάκι, την ευθύνη της εθνικής γυναικών (την ομάδα που κατέγραψε νέο αρνητικό ρεκόρ με συγκομιδή 7 πόντων σε ένα σετ), αλλά και ένα ταξιδάκι στο Λουξεμβούργο.

Αυθεντικός διάλογος ανάμεσα σε φίλο του βόλει και συνεργάτη της Ομοσπονδίας
Λέει ο πρώτος “πάντως η διοίκηση έκανε εκπληκτικές οικονομίες” και απαντάει ο άλλος “ε βέβαια. Αφού δεν πληρώνει κανέναν, πλην των μονίμων υπαλλήλων”

Η ΕΟΠΕ θα εκδώσει ανακοίνωση-καταγγελία για τον Νταγκ Μπηλ που διεκδικεί την προεδρία της FIVB . Θα καταλήγει “δεν είναι δυνατόν ένας πρώην προπονητής να θέλει να γίνει παράγοντας.

Είναι προτιμότερος οποιοσδήποτε παράγοντας, ακόμη κι αν δεν έχει ομάδα, ακόμη κι αν διέλυσε την ομάδα του, ακόμη κι αν δεν έχει βάλει ευρώ από την τσέπη του” Και φυσικά θα ψηφίσουν τον δικηγόρο Άρι Γκράσα.

Τελικά η περιβόητη απαγόρευση των δακτύλων στην πρώτη μπαλιά ΔΕΝ ισχύει, αφού δεν υπάρχει κανένας νέος κανονισμός από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Τζάμπα ο θόρυβος και ο προβληματισμός των προπονητών.

Πηγή: Φως των Σπορ