Σελίδες


Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για την Ολλανδία


 
 
Η Εθνική ομάδα γυναικών αναχωρεί την Τετάρτη 5/9 για την Ολλανδία και την πόλη Άπελντορν, όπου το διάστημα 7-9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο πρώτος από τους δύο ομίλους για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος, ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας, η οποία αποτελείται από τις εξής 12 αθλήτριες: Παπαφωτίου Αθηνά, Χριστοδούλου Στυλιανή, Ιβάνοβα Ίζαμπελ, Λαμπρούση Γεωργία, Κελεσίδου Ειρήνη, Κωνσταντινίδου Ελένη, Τσίμα Ευγενία, Κιόση Ελένη, Χαντάβα Ευαγγελία, Βασιλαντωνάκη Ανθή, Γιώτα Αικατερίνη και Στράντζαλη Όλγα.

Βοηθός του κ. Φλώρου, είναι ο Απόστολος Οικονόμου, Team Manager ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος, στατιστικολόγος η Βίκυ Νεντή, φυσιοθεραπεύτρια η Αντωνία Ρούσσου, ενώ την αποστολή συνοδεύει η δημοσιογράφος Έφη Χρυσανθοπούλου.

Η Εθνική στην πρεμιέρα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ουκρανία (7/9, 21:30), την 2η αγωνιστική θα παίξει κόντρα στην Δανία (8/9, 17:30) και την 3η θα παίξει με την Ολλανδία (9/9, 18:30). Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο «Όμνισπορτσέντρουμ», ενώ την επόμενη εβδομάδα ο όμιλος θα επαναληφθεί στην Ουκρανία (14-16) με την πρώτη ομάδα να περνάει 
απευθείας στα τελικά του Euro 2013 και την δεύτερη να προκρίνεται σε αγώνες μπαράζ.

πηγη www.volleyball.gr