Σελίδες


Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Οι 4 Εβρίτες της Εθνικής Εφήβων βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον...


greekvolleyIMG 4839
Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων που επέστρεψε από το Ράντερς της Δανίας και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα… Κατά την άφιξη της αποστολής μπορεί να απουσίαζε η διάκριση από τις βαλίτσες των διεθνών μας, ωστόσο δεν έλλειπε η ελπίδα και η αισιοδοξία για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Το Greekvolley.com ήταν εκεί και υποδέχθηκε την χρυσή φουρνιά του Ελληνικού βόλεϊ που κοιτάζει πλέον το Παγκόσμιο…
 Μπορεί η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας των Εφήβων στα γήπεδα της Δανίας να μην ήταν και η καλύτερη δυνατή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει στους διεθνείς μας ότι δεν προσπάθησαν να πετύχουν κόντρα στην ατυχία με τον τραυματισμό του Ζήση και την παρουσία του Πρωτοψάλτη ως λίμπερο.
 Το Greekvolley.com ήταν το μόνο που υποδέχθηκε τους διεθνείς μας κατά την επιστροφή τους. Ο απολογισμός της Ελλάδας δεν ήταν θετικός, ωστόσο άπαντες δήλωσαν έτοιμοι για την συνέχεια και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα…
 Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης σχολιάζοντας την παρουσία της Εθνική μας τόνισε  «Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε τόσο ευχαριστημένοι, θα μπορούσαμε πολύ καλύτερα. Υπάρχει μια πικρή γεύση και μια απογοήτευση. Δε μπορούμε όμως να μη προχωράμε και να μη κοιτάμε μπροστά, θα συνεχίσουμε να παίζουμε για την Εθνική, έχουμε το Παγκόσμιο μπροστά μας πριν κλείσει ο κύκλος μας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο Παγκόσμιο.»
 Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιάννη Σκαρλατίδη που υπογράμμισε «Το τουρνουά ήταν υψηλού επιπέδου, δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας, δεν είμαστε τόσο καλά προετοιμασμένοι, δε μας βγήκαν τα παιχνίδια από εκεί και πέρα κοιτάμε την πρόκριση στο Παγκόσμιο. Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν πιο σταθερές, πιο δουλεμένες, φάνηκαν ότι είχαν παιχνίδια και δεν είχα τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε εμείς».
 Ο Δημήτρη Χατζόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε «Ήταν μια μεγάλη διοργάνωση που δώσαμε παρόν κι αυτή τη φορά δε πήγαμε όπως περιμέναμε, είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Τώρα θα δούμε στη συνέχεια. Επόμενος στόχος τώρα είναι το Παγκόσμιο, θέλουμε να προκριθούμε. Ευελπιστούμε να πάμε εκεί καλά αυτή τη φορά».
 Τέλος ο Ανέστης Δαλακούρας αναφέρθηκε στα λίγα φιλικά προετοιμασίας που κόστισαν στην απόδοση των παικτών
«Πιστεύω αν κάναμε περισσότερα φιλικά ή κάποιους καλύτερους αγώνες, η ομάδα θα ήταν πιο έτοιμη γιατί έδειξε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της κι αν γίνονταν αυτά τα φιλικά τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά στην εξέλιξη που είχαν οι αγώνες για την ομάδα μας» δήλωσε οι νεαρός Θρακιώτης.