Σελίδες


Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αλεξανδρουπολίτικο φιλικό ντέρμπι


ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΑ

Αλεξανδρουπολίτικο φιλικό ντέρμπι
Φιλικό αγώνα προετοιμασίας θα δώσουν το απόγευμα του Σαββάτου , 17.00 οι δυο μεγάλες ανδρικές ομάδες της Αλεξανδρούπολης, ο Εθνικός και η Γυμναστική Έταιρεία.
Το Σάββατο επιστρέφουν στην πρωτεύουσα του Έβρου οι παίκτες του Εθνικού που συμμετείχαν στο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα (Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Γρμματικάκης...) και έτσι ο Σάκης Μουστακίδης έσπευσε να ορίσει φιλικό, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα τους χρησιμοποιήσει.

Αντιθέτως, μάλλον το τεστ είναι για να δοκιμαστούν οι νεαροί παίκτες της ομάδας, που δεν θα έχουν εύκολα την ευκαιρία να πάρουν θέση στην αρχική εξάδα. Οι προπονήσεις πάντως με τους εναπομείναντες παίκτες συνεχίζονταν καθημερινά το απόγευμα, με μόνη εξαίρεση φυσικά το απόγευμα του Σαββάτου που έχει προγραμματιστεί για τις 5.00μμ ο φιλικός αγώνας.

Απέναντι στον Εθνικό θα βρεθεί η ΓΕΑ, ομάδα που φέτος ανέβηκε στην Α2 Κατηγορία και σε μεγάλο βαθμό απαρτίζεται από παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες του Εθνικού και θα έχουν την ευκαιρία να "ψηθούν" στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.  Και η ΓΕΑ έχει ξεκινήσει προετοιμασία, ωστόσο το δικό της πρωτάθλημα αργεί ακόμα να ξεκινήσει, σε αντίθεση με τον Εθνικό που σε δυο εβδομάδες παίζει με τον Παναθηναϊκό ενώ ξεκινά επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις από το επόμενο σαββατοκύριακο με το Λιγκ Καπ.

πηγη www.volleynews.gr