Σελίδες


Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Kατάργηση της Β Εθνικής ανδρών

ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΙΛΟΙ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ αποφάσισε τα παρακάτω , ενώ εισήγηση της ΚΕΠ είναι, μεταξύ άλλων, η κατάργηση της Β΄ Εθνικής ανδρών και δημιουργία τριών ομίλων στην Α2 από τη μεθεπόμενη περίοδο.
Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση  την Πέμπτη με ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Τα σωματεία της Α1 γυναικών θα συναντηθούν την ερχόμενη Δευτέρα με το προεδρείο της Ε.Ο.ΠΕ και την ΚΕΠ.
Θα κληθούν οι πρόεδροι των ενώσεων και των επιτροπών στην Ε.Ο.ΠΕ για να ενημερωθούν για το οικονομικό πρόβλημα και για να γίνει ο προγραμματισμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για τα τοπικά πρωταθλήματα.
Η μεταγραφική περίοδος (μεταγραφές ελεύθερες, υποσχετικές και αποδεσμεύσεις πλην των πρωτοεγγραφόμενων φοιτητών) ορίζεται από 25/07 έως 25/08.
Ορίζονται οι ημερομηνίες του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων: 16-18 Ιουνίου οι προημιτελικοί, 19 Ιουνίου οι ημιτελικοί, και 7-9 Ιουλίου οι τελικοί.
Η πενταμελής Επιτροπή μεταγραφών αποτελείται από τους: πρόεδρος Κωστής Ψαρουδάκης, γραμματέας Παναγιώτης Σιδέρης και μέλη ο Αναστάσιος Πέτκος και ένας εκπρόσωπος από την ΕΣΠΑΑΑ και την ΕΣΠΕΔΑ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους Ρούλη Αγραπιδάκη, Βαγγέλη Μπερμπέρογλου και Θανάση Ντζαφέρη, οι οποίοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στις εθνικές ομάδες

Πηγή: volleynews.gr