Σελίδες


Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΚΗ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗ


«Διαφήμιση για το βόλεϊ»


«Διαφήμιση για το βόλεϊ»
Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του και την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο volleynews.gr:...
«O τελικός ήταν ένα ματς διαφήμιση για το βόλεϊ, παρότι οι ηλικίες των παικτών είναι πολύ μικρές. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Το πρώτο σετ το χάσαμε από δικά μας λάθη και στο δεύτερο είχαμε την ατυχία να χάσουμε από τραυματισμό τον Καβαρατζή (του βγήκε ο ώμος). Κάναμε αλλαγές, πιστέψαμε στη νίκη και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη και το τρόπαιο».
Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του τονίζοντας:«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την σπουδαία εμφάνιση που έκαναν και συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση. Ήταν όλα τέλεια εδώ».
Για το πόσο βοήθησε η εμπειρία των διεθνών παικτών τόνισε: «Στην ομάδα έχουμε τρεις διεθνής παίκτες (Κουμεντάκης, Γαλακούρας, Κωνσταντινίδης) και παρά την μεγάλη κούραση που είχαν τα παιδιά από το Ευρωπαϊκό της Άγκυρας κατάφεραν να δώσουν ότι μπορούσαν και να μας βοηθήσουν πάρα πολύ σε αυτή την επιτυχία. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και σε αυτά τα παιδιά, αλλά και στα υπόλοιπα που ήταν από την αρχή μαζί μας και βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία».
Για το τι σημαίνει νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ο ίδιος έχει τιμήσει σαν αθλητής: «Εντάξει στον Ολυμπιακό ήμουν πριν 15 χρόνια. Αγαπάω αυτή την ομάδα, αλλά εδώ και χρόνια ζω σε αυτή την πόλη και ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω σήμερα».
πηγή www.volleynews.gr