Σελίδες


Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Αλεξ/πολη, 29 Απριλίου 2011










                    ΠΡΟΣ : Ε.ΠΕ.Σ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ.


Αγαπητοί φίλοι,

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης δημιουργήθηκε με το όραμα να την αγκαλιάσουν όλοι όσοι αγαπούν το άθλημα της πετοσφαίρισης και την πόλη της Αλεξανδρούπολης, με μοναδικό σκοπό το καλό και την πρόοδο του αθλήματος που τόσο πολύ έχει δοξάσει την πόλη μας.

Θα θέλαμε να σας βεβαιώσουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας σε οτιδήποτε μας ζητηθεί, ώστε να βοηθήσουμε με όσες δυνατότητες έχουμε, την ανάπτυξη της πετοσφαίρισης στην περιοχή μας.

Οποιαδήποτε πρωτοβουλία και δράση της Λέσχης μας έχει στόχο την βελτίωση της εικόνας του αθλήματος και της πόλης. Περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας στα οποιαδήποτε λάθη διαπιστώνονται και τις προτάσεις σας ώστε και με την βοήθειά σας να γίνονται οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, όπου κρίνεται αυτό αναγκαίο.

Για το αμέσως επόμενο διάστημα θα ήταν πολύ χρήσιμη, κατά την γνώμη μας, η δραστηριοποίηση του χώρου στο ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΫ και στο BEACH VOLLEY.

Θα είμαστε στην διάθεσή σας ώστε να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα στο οποίο θα μπορούσαμε να φανούμε χρήσιμοι. Η γνώση και η εμπειρία σας στον χώρο είναι απαραίτητες για τις δράσεις μας.

Αν θεωρείτε ωφέλιμη μια συνάντηση με το Δ.Σ. της Λέσχης θα μας βρείτε πρόθυμους ώστε αυτή να πραγματοποιηθεί άμεσα.


                                                                                      Με τιμή


                                                                           Το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                               της Λεσχης Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης