Σελίδες


Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Φιλική νίκη των ανδρών

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Φιλική νίκη των ανδρών
Με φιλική νίκη της Εθνικής Ανδρών επί των Εφήβων συνεχίστηκε η προετοιμασία των δυο ομάδων εν όψει των υποχρεώσεων τους τις επόμενες εβδομάδες. Οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί, Αλέκος Λεώνης – Σωτήρης Δρίκος (ανδρών) και ο Νίκος Μπουτσουρής (εφήβων) δεν θέλησαν να σταθούν στο αποτέλεσμα, αφού ήταν ένα καθαρά προπονητικό παιχνίδι που χρησίμευσε περισσότερο στην προσπάθεια για βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς.
«Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι, καθώς τα παιδιά αφομοιώνουν πολύ καλά την τακτική που προσπαθούμε να περάσουμε με τον κ. Λεώνη στην ομάδα», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Δρίκου, ο οποίος τόνισε ότι η συνέχεια θα έχει ακόμα περισσότερες δοκιμές: «Τις επόμενες ημέρες, δηλαδή την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχουμε και τα δύο φιλικά με την Εθνική Κύπρου και εκεί θέλουμε να δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα, αφού όταν προετοιμάζεις μία ομάδα για το Ευρωπαϊκό Λιγκ, προσπαθείς να προχωράς την προετοιμασία της σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα. Υπάρχει μια σχετική κόπωση στα παιδιά, αλλά πιστεύω ότι με τους αγώνες θα έχουν και τη δυνατότητα να χαλαρώσουν».

Τα παιχνίδια με την Κύπρο θα γίνουν την Παρασκευή στις 19:00 και το Σάββατο στις 18:00 στην Παιανία, ενώ η αποστολή της ομάδας θα αφιχθεί την Πέμπτη.

Από την άλλη, η Εθνική Εφήβων θα έχει ένα ακόμη φιλικό την Τετάρτη με τον Παμβοχαϊκό, το οποίο θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στον όμιλο που θα γίνει στη Γερμανία. Λίγες ώρες νωρίτερα, ο κ. Μπουτσουρής θα έχει ανακοινώσει την τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στη Γερμανία.

Πηγή: www.volleynews.g