Σελίδες


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Σιδηρόπουλος "δεν αξίζαμε να αγωνιζόμαστε για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ."



Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να απεμπλακούν οριστικά από τα πλέι άουτ και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς για να έχει ελπίδες να διεκδικήσει την παραμονή του μέσω των play outs.
«Θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε τυπικά την παραμονή κι αυτό είναι το πρώτο μέλημά μας. Από εκεί και πέρα, στοχεύουμε σε δυο νίκες μέχρι το τέλος για να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλει οφ, γιατί εκεί πιστεύω ότι είναι η θέση μας και σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε να αγωνιζόμαστε για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Η θέση μας στη βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες του Εθνικού. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο», είπε ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος που θα πασάρει αύριο στον Πέπε Γκονζάλες (ο Αργεντινός έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε), ενώ ο έμπειρος πασαδόρος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρώην ομάδα του τον Παναθηναϊκό.
«Ο ΠΑΟ δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι μεγάλος. Δυστυχώς, τα χρήματα σε συνθήκες επαγγελματικού αθλητισμού παίζουν μεγάλο ρόλο και έτσι από τη στιγμή που είχε μεγάλη οικονομική στενότητα κατέληξε σε αυτό το άσχημο σημείο. Ο Παναθηναϊκός όμως είναι μεγάλη ομάδα, ιστορικός σύλλογος και ακόμη και αν δεν τα καταφέρει, εύχομαι ολόψυχα να γυρίσει γρήγορα δυνατός και να είναι και πάλι πρωταγωνιστής όπως του αξίζει».
Οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στον Έβρο χωρίς τον Σωτήρη Πανταλέοντα ο οποίος από την Τετάρτη ανήκει στο δυναμικό της Λατίνα, αλλά και χωρίς τον Μιχάλη Χριστοφορίδη (λουμπάγκο).
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένας ακόμη τελικός για εμάς και θέλουμε οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να έχουμε μαθηματικά ελπίδες για την παραμονή...», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Καζάζης ο οποίος παραδέχθηκε ότι η απώλεια του Πανταλέοντα είναι σημαντική, αλλά ποντάρει στην καλή κατάσταση της ομάδας του.
«Ο Σωτήρης ήταν ο φυσικός αρχηγός της ομάδας. Οποιαδήποτε απώλεια είναι σημαντική, αλλά αυτή του Σώτου είναι πιο ιδιαίτερη. Δεν μπορούμε όμως τώρα να κάνουμε κάτι. Η ομάδα έδειξε στη Σύρο ένα πολύ καλό πρόσωπο κι η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά είναι πιο απελευθερωμένα. Αυτό το παιχνίδι όμως είναι πιο δύσκολη, σε μια πολύ δυνατή έδρα. Διάθεση υπάρχει απ' όλα τα παιδιά κι ελπίζω να αντέξουμε και ψυχολογικά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Τι έγινε πέρσι (8η αγωνιστική)
Παρά την απουσία του Στέλιου Καζάζη, ο οποίος λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος δεν ακολούθησε την αποστολή στη Θράκη, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Εθνικού, υποχρεώνοντας την ομάδα της Αλεξανδρούπολης στην πρώτη της εντός έδρας ήττα στην Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
Τα σετ: 19-25, 20-25, 19-25
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρεάδης): Ράιτς 13 (9/20 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Κουμεντάκης 3 (2/4 επ., 25% υπ. - 25% άριστες), Σιδηρόπουλος 1, Γραμματικάκης 7 (6/6 επ.), Τέσιτς 4 (3/3 επ.), Αλ Ναμπχάν 7 (4/14 επ., 2 μπλοκ, 62% υπ. - 50% άριστες), Κωνσταντινίδης -λ 73% υπ. - 59% άριστες) /Δαλακούρας Α. 5 (4/4 επ., 33% υπ. - 29% άριστες), Δαλακούρας Κ., Γεωργιάδης 1.
Παναθηναϊκός (Καζάζης): Πετρέας 5 (3/4 επ., 2 μπλοκ), Μηνούδης 9 (4/4 επ., 3 άσι, 2 μπλοκ, 75% υπ. - 69% άριστες), Γιορντάνοφ 10 (8/16 επ., 2 μπλοκ), Ψάρρας 4 (2 άσοι, 2 μπλοκ), Πανταλέων 9 (6/9 επ., 2 μπλοκ), Λάππας 11 (7/10 επ., 4 μπλοκ, 71% υπ. - 57% άριστες), Παπαδημητρίου -λ (93% υπ. - 80% άριστες)/ Κόβατς

ΠΗΓΗ www.liberovolley11.blogspot.com