Σελίδες


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ρεκόρ για... Γκίνες από Δαλακούρα – Κουμεντάκη



    Ρεκόρ για... Γκίνες από Δαλακούρα – Κουμεντάκη
    Ένα ξεχωριστό ρεκόρ που κάλλιστα θα μπορούσε να μπει ακόμα και στο βιβλίο Γκίνες είναι αυτό που πέτυχαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Ανέστης Δαλακούρας και Ραφαήλ Κουμεντάκης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με την κατάκτηση του τίτλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

    Οι δύο Εβρίτες με τη νίκη επί του Πανελληνίου, ολοκλήρωσαν έναν μίνι Γολγοθά αγωνιζόμενοι σε επτά αγώνες μέσα σε οκτώ ημέρες και επιτυγχάνοντας ισάριθμες νίκες. Μάλιστα, οι τρεις τελευταίοι αγώνες ήταν μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες: την Παρασκευή στις 7.00μμ με την ανδρική ομάδα κόντρα στην ΕΑΠ στην Πάτρα, το Σάββατο στις 5.00μμ με την εφηβική ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό και την Κυριακή στις 2.30μμ στον μεγάλο τελικό με τον πανελλήνιο, που φιλοξενήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αργυρούπολης.
    Είχαν προηγηθεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας τα τρία παιχνίδια του εφηβικού τμήματος στην Θεσσαλονίκη για την τελική πρόκριση στο φάιναλ φορ, ενώ το σερί είχε ξεκινήσει με τον σημαντικό αγώνα της ανδρικής ομάδας κόντρα στο Παναθηναϊκό, το προπερασμένο Σάββατο. Τρεις καθαρές νίκες σε λιγότερο από 48 ώρες και επτά σερί νίκες σε μόλις οκτώ ημέρες είναι σαφέστατα ένα ρεκόρ που ίσως θα πρέπει να ψάξουμε για να δούμε αν κατέχει οποιοσδήποτε άλλος.

    Οι Ραφαήλ Κουμεντάκης και Ανέστης Δαλακούρας δεν έχουν πάντως ξεκούραση. Αυτήν την εβδομάδα μπορεί να μην έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο οι προπονήσεις συνεχίζονται. Και από την πρωταπριλιά τελειώνουν τα... ψέματα, αφού κλήθηκαν και θα μετάσχουν και στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων. Χαρά στο κουράγιο τους.



    ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr