Σελίδες


Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

«Δύσκολο να είσαι ρυθμιστής»


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Δύσκολο να είσαι ρυθμιστής» (VIDEO)
Ο αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εκπροσώπησε την ακριτική ομάδα στην βράβευση των κορυφαίων της ΕΣΑΠ και μίλησε για την θέση που θέλει να πάρει η ομάδα του αλλά και για το γεγονός ότι ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό και ΕΑΠ:...
«Να δώσω συγχαρητήρια σε όσους βραβεύτηκαν και σε παλιούς και σε νέους και στην Εθνική ομάδα Παίδων. Τους συγχαίρω και τους εύχομαι κάθε επιτυχία σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο. Ο Εθνικός έχει ακόμα τρία παιχνίδια. Στόχος μας είναι η είσοδος στην 8αδα. Ο Εθνικός έχει καλή ομάδα και πραγματικά της αξίζει να μπει στην 8αδα. Είχαμε κάποια προβλήματα αγωνιστικά και δύσκολο πρόγραμμα που μας έφεραν λίγο πίσω. Για μένα η 9η θέση είναι πολύ άσχημη».
Στην ερώτηση για το εάν ο Εθνικός θα είναι ρυθμιστής στην υπόθεση παραμονής της ΕΑΠ και του Παναθηναϊκού ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος δήλωσε:
«Για αυτό εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε δύο νίκες και με τον Παναθηναϊκό και με την ΕΑΠ και αν μπορέσουμε και με τη Λαμία για να μην είμαστε ρυθμιστές γιατί είναι δύσκολο να είσαι ρυθμιστής σε αυτές τις καταστάσεις».
πηγη www.volleynews.gr