Σελίδες


Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ


Αφού τελείωσαν οι γιορτούλες,τα πανηγυράκια τα ρεμπετάδικα και όλα τα σχετικά όπου όσο αφορά το κυρίως κομμάτι των εκδηλώσεων αφού τα είδαμε όλα έστω και με καθυστέρηση ή με "παγωμένη" εικόνα ,αποβολλές,διαμαρτυρίες και κυρίως εκπλήξεις,όλοι είμαστε έτοιμοι για να δούμε το φινάλε.

Ενα φινάλε δύο "πράξεων" με ρυθμιστή τον Εθνικό,"κορυφαίο" της Ελληνικής τραγωδίας τον Παναθηναϊκό και την ΕΑΠ προβληματισμένη για το αν άξιζε τελικά η μεγάλη υπέρβαση που έκανε να κερδίσει τον Ολυμπιακό.
Απίθανο σκηνικό και βλέπω τον Παναθηναϊκό να έρχεται μέσα απο τον "τάφο" του σαν το Λάζαρο ,αλλά κάποιος πρέπει να προσέχει τον Καζάζη για να μη μπερδέψει πάλι τις αλλαγές.....
Ειδες Δημητράκη που χρειαζόταν και ο Στέλιος οχι ο αδελφός σου,ο άλλος να σε προσέχει μη κάνεις καμμία "στραβή";
Ο Εθνικός έχει τον ρόλο του ρυθμιστή ,αλλά καίγεται και αυτός αν χάσει και τα δύο παιγνίδια  και θα μπεί μαζί τους στα πλέϊ άουτ.
Οπως είδαμε τον Παναθηναϊκό στη Σύρο ,η ομάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση και έδειξε πως μπορεί να πάρει το τρίποντο απο τον Εθνικό που βρίσκεται σε παρατεταμένει περίδοδο νάρκης και αν δεν έπιανε στον ύπνο τον Αρη  θα ήταν σε δυσμενέστερη θέση.
Το παιγνίδι της όλης της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό είναι αυτό που θα γίνει στην καυτή έδρα της Αλεξανδρούπολης.Με νίκη ο Εθνικός τον στέλνει στηνΑ2 και πηγαίνει χαλαρά στην Πάτρα  για να απολαύσει ο Χριστόπουλος τους αγώνες μιάς ζωής ,αλλά αν χάσει θα πρέπει να κερδίσει την Πάτρα την οποία θα "ρίξει" στην αγκαλιά του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός εαν κερδίσει τον Εθνικό το επόμενο παιγνίδι το έχει στο Μετς με τον αδιάφορο ΠΑΟΚ που ξεκίνησε τις διακοπές πριν την Σύρο ....
Οσο για την ΕΑΠ έχει να παίξει μόνο μία "μπιλλιά" αφού τώρα έχει ρεπό και θα περιμένει το αποτέλεσμα της Αλεξανδρούπολης.

Εαν κερδίσει ο Εθνικός θα τον περιμένει στην Αγ.Διονυσίου και θα τα παίξει όλα για όλα.Εδώ κέρδισε ολόκληρο Ολυμπιακό δεν θα τα καταφέρει με τον τον Εθνικό ; Σοβαροί να είμαστε.
Αυτά και περιμένουμε να δούμε ποιοί θα είναι οι "τυχεροί" διαιτητές που θια σφυρίξουν στην Αλεξανδρούπολη .
Αυτό είναι παιγνίδι για τον Καραμπέ και τον Νώντα αλλά ας περιμένουμε να ξημερώσει αύριο και τα λέμε.
πηγη www.liberovolley11.blogspot.com