Σελίδες


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

''ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ'' ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ



Συνεχίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα 
''Το Βόλεϊ στα Σχολεία'' στην Αλεξανδρούπολη

Με την ευκαιρία του ''αγώνα της χρονιάς'' του Εθνικού Αλεξ/πολης  ο οποίος θα αντιμετωπίσει μέσα στην έδρα του τον Παναθηναϊκό, το πρόγραμμα ''Το Βόλεϊ στα σχολεία'' συνεχίστηκε για άλλη μια φορά με εξαιρετική επιτυχία με επίσκεψη-παρουσίαση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.
Το πρόγραμμα επιχειρούν το τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Το θέμα του είναι η παρουσίαση και η προβολή του αθλήματος στα μικρά παιδιά του Δημοτικού Σχολείου με την ευκαιρία των αγώνων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Volleyleaque.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 16/3/2012 εν όψη του αγώνα Εθνικός Αλεξ/πολης-Παναθηναϊκού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17/3/2012, στο Κλειστό της πόλης, ο προπονητής του Εθνικού Αλεξ/πολης Γιάννης Ανδρεάδης και οι αθλητές του Γιωργος Παπάζογλου, Γιάννης Καβαρατζής, Γρηγόρης Κοντοστάθης, μαζί με τους αντιπροσώπους της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης Μάκη Δημητριάδη, Γιάννη Χρηστουηλία, Κυριάκο Μαρίνο, Μάκη Ηλιάδη και Παναγιώτη Μπίκο επισκέφθηκαν το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.
Αφού έγινε παρουσίαση για το Βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη έγινε η καθιερωμένη δωρεά στο σχολείο,  2 μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών, προπονητών της ομάδας και δόθηκαν προσκλήσεις στα παιδιά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, μαζί με τους συνοδούς δασκάλους τους.

Ο προπονητής και οι αθλητές του Εθνικού μίλησαν στους μικρούς μαθητές για τα ωφέλη που είναι δυνατόν αποκομίσουν από την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το Βόλεϊ που βρίσκεται στην κορυφή του αθλητισμού στην Αλεξανδρούπολη.
Οι άνθρωποι του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης ευχαριστούν τον Δ/ντή κ.Ευγενίου Αθηνόδωρο, τους καθ/τές φυσικής αγωγής του σχολείου Τσακιρούδη Δημήτρη και Τσιουλπά Ευγενία, τους μαθητές και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης για την ζεστή φιλοξενία που τους 
παρείχαν.


Οι μικροί μαθητές του 5ου Δ.Σ. Αλεξ/πολης υποσχέθηκαν να υποστηρίξουν με την παρουσία και τον ενθουσιασμό τους τον ΕΘΝΙΚΟ ώστε να μπορέσει να κατακτήσει την πολύ σημαντική νίκη επί του μεγάλου αντιπάλου του, τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Το μήνυμα ήταν για άλλη μια φορά : 
Όλοι κοντά στο Άθλημα της πόλης , το Βόλεϊ.