Σελίδες


Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ανδρεάδης "σε τέτοια παιχνίδια μετράει ποιος το θέλει περισσότερο".



Μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας η ΕΑ Πατρών επιστρέφει σε δράση υποδεχόμενη τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι αναζητούν το τρίποντο για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη Volleyleague αποφεύγοντας τη διαδικασία των play outs, ενώ οι Θρακιώτες θέλουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για να προλάβουν τα πλέι οφ.
«Είμαι προβληματισμένος με πολλά πράγματα το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά παρά τα προβλήματα, αύριο θέλουμε για πολλούς λόγους να πάρουμε τη καθαρή νίκη απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ώστε να τελειώσουμε με το θέμα της παραμονής μας», είπε ο Γιώργος Χριστόπουλος και κατέληξε: «Ο αντίπαλος μας είναι πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται πολύ πάθος και μεγάλη προσοχή από όλους για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Τόσο στην ΕΑΠ όσο και στον Εθνικό δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών με τον Γιάννη Ανδρεάδη να επισημαίνει από την πλευρά του: «Εμείς θέλουμε τη νίκη γιατί μετά την εξασφάλιση της παραμονής, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και η συμμετοχή μας στα play offs. Είμαστε απελευθερωμένοι πλέον κι όπως είπα στα παιδιά, αυτό είναι ένα δικό τους παιχνίδι... Η Πάτρα θέλει το αποτέλεσμα για τους δικούς τους της λόγους, αλλά σε τέτοια παιχνίδια μετράει ποιος το θέλει περισσότερο».


liberovolley11.blogspot.com