Σελίδες


Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

«Περιμένω την αντίδραση των παικτών»


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

«Περιμένω την αντίδραση των παικτών»
Στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό μπήκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Για πρώτη φορά στην ακριτική ομάδα γύρισαν όλοι οι αθλητές και η εβδομάδα κυλάει...
με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Αργεντινός Γκονζάλες είναι σε καλή κατάσταση και θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ για ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων. «Όλοι έχουμε αναλογιστεί τις ευθύνες μας. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι ένας αγώνας που παίζουμε τη χρονιά. Θέλαμε να είχαμε εξασφαλίσει νωρίτερα την παραμονή μας. Το ευτύχημα είναι πως την κατάλληλη στιγμή όλοι οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους. Υπολογίζω τον Γκονζάλες».
Σχετικά με το πως σχολιάζει την αποχώρηση του Σωτήρη Πανταλέων είπε: «Δεν υποτιμούμε τον Παναθηναϊκό επειδή έφυγε ο Πανταλέων. Δεν ξεχωρίζουν τα πρόσωπα αλλά οι ομάδες. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει και θα τα παίξει όλα για όλα. Θέλουμε τη νίκη. Είναι ντεζαβαντάζ που δεν είχαμε παιχνίδια τις τελευταίες 10 ημέρες. Έχουμε δυναμική στην έδρα μας και περιμένω τη μεγάλη αντίδραση των παικτών για να πάρουμε τη νίκη. Κυρίως περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου μας».
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr