Σελίδες


Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Μεταγραφές «βόμβες» για τον Εθνικό

Δυο από τους κορυφαίους μπλοκέρ του ελληνικού πρωταθλήματος απέκτησε ο Εθνικός. 


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης συμφώνησε για συνεργασία ενός έτους , τους Μιχάλη Κόβατς και Γιώργο Παπάζογλου και όπως γίνεται αντιληπτό, ενισχύεται αφάνταστα στη θέση των κεντρικών.
Πρώτο απόκτημα αποτέλεσε ο πρώην κεντρικός του Παναθηναϊκού Μιχάλης Κόβατς 40 χρονών, ύψους 2.07, αθλητής με μεγάλη εμπειρία και ικανότητες. Στη συνέχεια ακολούθησε ο Γιώργος Παπάζογλου. Ο Ορεστιαδίτης άσος ύψους 2.01, αφού ολοκλήρωσε μια ονειρική χρονιά στον Ολυμπιακό, η οποία στέφθηκε με την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου και έπειτα από το πέρασμά του από ΕΑΠ, Λαμία, Πανελλήνιο, επιστρέφει στον Έβρο για να βοηθήσει τον Εθνικό. 
Κοινό χαρακτηριστικό τους, η σπουδαία καριέρα στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας - ιδιαίτερα για τον Παπάζογλου που έζησε όλες τις μεγάλες στιγμές του.  «Εφθασε η ώρα να γυρίζω... σπίτι μου. Πέρασα πολύ όμορφα χρόνια στον Ολυμπιακό όπου κατέκτησα τίτλους. Τώρα ελπίζω να βοηθήσω τον Εθνικό να πετύχει τους στόχους του στην κατηγορία και να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε», είπε ο 38χρονος κεντρικός ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον Εθνικό από τις αρχές Αυγούστου.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ: «Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την ένταξη του Γιώργου Παπάζογλου στην ομάδα μας. Ευχόμαστε και ελπίζουμε και εκείνος με τη σειρά του να συνεισφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας της Αλεξανδρούπολης υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ανδρεάδη και του συνεργάτη του Ανέστη Γιαννακόπουλου. Χθες και σήμερα, δοκιμάστηκε στις προπονήσεις Βούλγαρος διαγώνιος
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr