Σελίδες


Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ


Υπό την σκέπη της ΕΣΑΠ

Υπό την σκέπη της ΕΣΑΠ
Mετά την Εθνική Ανδρών και την Εθνική Γυναικών και η Εθνική Παίδων βρίσκεται υπό τη σκέπη της ΕΣΑΠ. Μετά την αδυναμία της ΕΟΠΕ να εξασφαλίσει τα στοιχειώδη στην προετοιμασία των Εθνικών συγκροτημάτων στην Πορταριά και στις ξενοδοχιακές εγκαταστάσεις ιδιοκτησίας του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου βρίσκεται και η Εθνική Παίδων...
για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει της τελικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος (17-29 Αυγούστου στην Αργεντινή).

«Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνουμε τη δουλειά που θέλουμε εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΣΑΠ για την προσφορά της αυτή», δήλωσε στο www.volleyleague ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Δημητριάδης και συμπλήρωσε:

«Εχει καταπληκτικό κλίμα, ενώ και το γήπεδο είναι εξαιρετικό, αφού είναι πλήρως εξοπλισμένο. Εδώ έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε ιδανικές συνθήκες και δε νομίζω ότι υπήρχε καλύτερη επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή στον ελληνικό χώρο από την Πορταριά».

Φιλικά με Βραζιλία

Η αποστολή της Εθνικής Παίδων θα παραμείνει στο Πήλιο μέχρι τις 11 Αυγούστου, οπότε και θα αναχωρήσει για τη Βραζιλία όπου θα δώσει φιλικά παιχνίδια με την σελεσάο και κατόπιν οι δύο ομάδες θα αναχωρήσουν μαζί για την Αργεντινή. «Σήμερα ξεκίνησαν προπονήσεις τα παιδιά που δεν είχαν ταξιδέψει στην Τουρκία και μέχρι την Τετάρτη θα ενσωματωθούν κι οι υπόλοιποι για να μπούμε σε φουλ ρυθμούς», τόνισε ο κ. Δημητριάδης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενώ η παρουσία και της Εθνικής Ανδρών από τις 5 Αυγούστου στην Πορταριά προφανώς θα δώσει την ευκαιρία για κάποιο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Οι εκλεκτοί του Δημητριάδη

Οι αθλητές που είναι στη διάθεση των Δημητριάδη - Μπουτσουρή είναι οι:

Τζιουμάκας Γεώργιος, Χριστόφας Νικόλαος (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Σκαρλατίδης Ιωάννης (Ορεστιάδα), Στίγγας Κάσανδρος (Απόλλων Καλαμαριάς), Ζήσης Δημήτριος (Πρέβεζα), Κωνσταντινίδης Δημήτριος, Κουμεντάκης Ραφαήλ, Δαλακούρας Ανέστης, Χατζόπουλος Δημήτριος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Κοκκινάκης Μενέλαος (Ολυμπιακός), Λιόντας Μιχαήλ (Πανερυθραϊκός), Μαδούρας Ιωάννης (Κόροιβος Αμαλιάδας), Πρωτοψάλτης Αθανάσιος (Ανόρθωση), Μαυραγάνης Νικόλαος (Παναχαϊκή), Αβερκιάδης Απόστολος (Πανδραμαϊκός), Κομιτούδης Δημήτριος (ΑΟ Σερρών).

πηγη www.volleynews.gr