Σελίδες


Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ, ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ




«Στην 8άδα γιατί το αξίζουμε!»


Στόχος; Μια θέση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου. Κλειδί; Η πίστη στην ομάδα, στους εαυτούς τους, στη δουλειά που έχουν κάνει…


Η εθνική παίδων αναχωρεί ξημερώματα Πέμπτης με ενδιάμεσο σταθμό τη Βραζιλία και τελικό προορισμό την Αργεντινή, όπου ευελπιστεί σε μια διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι διεθνείς ολοκλήρωσαν το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας στην Πορταριά και λίγο πριν αναχωρήσουν, μίλησαν στο volleyball.gr οι τρεις αρχηγοί, δίνοντας υπόσχεση για προσπάθεια και εκφράζοντας σιγουριά για τον μεγάλο στόχο…

«Θέλουμε να μπούμε στην οκτάδα και αν το καταφέρουμε θα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως ξέρει να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και τώρα. Είναι μεγάλη η χαρά μας που εκπροσωπούμε το ελληνικό βόλεϊ. Δεκατέσσερα χρόνια έχουμε να πάμε σε παγκόσμιο και θέλουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να δείξουμε ότι υπάρχει μέλλον και πως το ελληνικό βόλεϊ θα τα πάει καλύτερα τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Κάσανδρος Στίνγκας.

«Καλές εμφανίσεις και πρόκριση στην οκτάδα είναι αυτά που θέλουμε, σε πρώτη φάση, στα τελικά της Αργεντινής. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά και περιμένουμε να ανταμειφθούν οι κόποι μας. Ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά και περιμένουμε πώς και πώς να πάμε Βραζιλία και Αργεντινή. Είμαστε μια πολύ καλή παρέα, είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Θέλουμε λοιπόν, τώρα να βγει η πολλή δουλειά και το καλό κλίμα γιατί το αξίζουμε», σημείωσε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης
.

«Η ομάδα βάζει στόχους και τους πετυχαίνει. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προετοιμασία, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θέλουμε να μπούμε στην οκτάδα γιατί πάνω από όλα το αξίζουμε. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες προσωπικότητες και έχει αποδείξει πως μπορεί να καταφέρει πολλά. Είμαστε χαρούμενοι για το ταξίδι στην Αργεντινή και ελπίζουμε να προσαρμοστούμε γρήγορα για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση και να πετύχουμε το καλύτερο για την Ελλάδα», πρόσθεσε ο Μενέλαος Κοκκινάκης.



Το ταξίδι της παίδων για Βραζιλία, Αργεντινή


Τελευταίες προπονήσεις, επί ελληνικού εδάφους, για την εθνική παίδων που τα μεσάνυχτα της Τετάρτης θα ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι για την Αργεντινή, με στόχο το καλύτερο δυνατό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η αποστολή θα φύγει στις 12.30 το βράδυ από την Πορταριά και οδικώς θα ταξιδέψει ως το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Από εκεί, στις 5.30 το πρωί της Πέμπτης θα «πετάξει» για Μπουένος Άιρες, με ενδιάμεσο σταθμό την Μαδρίτη.

Οι διεθνείς θα διανυκτερεύσουν στην πόλη της Αργεντινής και την επομένη θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία, όπου θα εγκατασταθούν στο προπονητικό κέντρο της σελεσάο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τα φιλικά με την εθνική παίδων της Βραζιλίας θα διεξαχθούν στις 13, 14 και 15 Αυγούστου και ώρες 11 το βράδυ, 5 το απόγευμα, 4 το απόγευμα (ώρες Ελλάδας) και στις 17 του μήνα η αποστολή θα εγκατασταθεί στην πόλη Μπάια Μπλάνκα της Αργεντινής.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ρωσία (19 Αυγούστου, 12 το βράδυ ώρα Ελλάδας), Κίνα (20 Αυγούστου, 12 το βράδυ ώρα Ελλάδας) και Τυνησία (21 Αυγούστου, 12 το βράδυ ώρα Ελλάδας).



ΠΗΓΗ www.volleyball.gr