Σελίδες


Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

BEACH VOLLEY ΣΤΟΝ ΆΡΔΑ



Με μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή 60 αθλητών ολοκληρώθηκε την Κυριακή το τουρνουά Beach Volley που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας στο περιθώριο των εκδηλώσεων του Άρδα 2011. 


Το βόλεϊ ή το beach volley στον Έβρο παίζεται παντού και με κάθε αφορμή. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσουν και οι φετινές εκδηλώσεις στον Άρδα.

Η νησίδα στον ποταμό Άρδα, εκτός από μουσικές βραδιές κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Νέων, φιλοξένησε και αγώνες beach Volley που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας.

Για πέντε μέρες οι ομάδες που πήραν μέρος στους αγώνες πρόσφεραν θέαμα και εντυπωσιακές φάσεις σε όσους τους παρακολούθησαν, την στιγμή που στην όχθη του ποταμού -και εκεί όπου πραγματοποιήθηκε το κύριο μέρος των εκδηλώσεων- το περίπτερο των «πρασίνων» συγκέντρωνε πλήθος κόσμου.

Εκεί όπου οι φίλοι του ΑΟΟ είχαν την ευκαιρία να κάνουν προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου και να προμηθευτούν διάφορα αναμνηστικά όπως καπελάκια και t-shirt.

Με τους αγώνες να έχουν αγωνιστική επιτυχία ο ΑΟΟ με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε όσους βοήθησαν και προανήγγειλε το επόμενο τουρνουά beach volley για τον Σεπτέμβριο. 


H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΑΟΟ

«Η Διοίκηση του ομίλου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους και περιμένει τον κόσμο να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στο 2οΤουρνουά Beach Volley που θα οργανωθεί στην Ορεστιάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Λεπτομέρειες θα υπάρξουν με ανακοίνωση εντός των προσεχώς ημερών».

ΠΗΓΗ www.liberovolley11.blogspot.com