Σελίδες


Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

«Μακάρι να πάγωνε ο χρόνος»


ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΤΣΟΥΡΗΣ ΣΤΟ VOLLEYNEWS.GR

«Μακάρι να πάγωνε ο χρόνος»
Του: Κώστα Ασημακόπουλου
Η ένταση μετά το 3-0 επί της Κίνας ήταν τόσο μεγάλη που το δωμάτιο των ομοσπονδιακών προπονητών έμεινε «ξύπνιο» όλο το βράδυ ακούγοντας «sfera» και κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Το volleynews εντόπισε τον Μάκη Δημητριάδη και τον Νίκο Μπουτσουρή οι οποίοι μας κατέθεσαν τις έντονες στιγμές που ζουν οι ίδιοι και οι παίκτες τους...
«Δεν μας κολλάει ύπνος. Έχουμε μεγάλη υπερένταση και συζητάμε για το πως ξεκινήσαμε και για το μέλλον των παιδιών και του βόλεϊ. Ωραία κουβεντούλα, κάνουμε όνειρα, συζητάμε και ακούμε sfera fm στο ραδιόφωνο. Ευτυχώς το ίντερνετ είναι γρήγορο στο ξενοδοχείο και ενημερωνόμαστε για τα δικά σας. Τα δικά μας τα... ξέρετε. Πράγματι είναι κάτι ξεχωριστό για όλους μας. Μια πολύ δυνατή εμπειρία. Κάθε στιγμή είναι πολύ δυνατή, μοναδική και ιδιαίτερη. 
Αισθανόμαστε πως μαζί με τα παιδιά ζούμε μεγάλες στιγμές για την ομάδα, για το βόλεϊ και για μας προσωπικά. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τη στιγμή. Μακάρι να «πάγωνε» ο χρόνος. Τα παιδιά έχουν δεθεί σε απίστευτο βαθμό. Βγάζουμε τόση δύναμη και τόσο ενθουσιασμό που ξεσηκώνουμε και το γήπεδο. 
Ο κόσμος εδώ είναι πολύ ενθουσιώδεις, ξέρει και αγαπάει το βόλεϊ. Τους έχουμε κερδίσει και σε αυτό έχουν βοηθήσει οι καλές μας εμφανίσεις, οι ομογενείς μας που ξεσηκώνουν σχεδόν όλη την πόλη αλλά και τα παιδιά μας που έχουν ενθουσιασμό και χαμόγελο. Ξέρεις τι είναι να είσαι στην Αργεντινή και όλο το γήπεδο να φωνάζει για ώρα Ελλάς, Ελλάς; Ανατριχιάζεις. Δεν χάνεις με τίποτα. 
Οπως φαίνεται τις επόμενες ημέρες αυτό θα «φουσκώσει» κι άλλο αλλά δεν πρέπει να φουσκώσουν και τα μυαλά μας. Χρειάζονται σωστή διαχείριση η ομάδα για να μην χάσουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. 
Πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο που ήταν η 8αδα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να το τραβήξουμε όσο πάει, έχοντας διάρκεια, σοβαρότητα και συνέπεια στις εμφανίσεις μας. Κάθε μέρα μιλάμε για πολύ ώρα στα παιδιά για την σεμνότητα που πρέπει να έχουμε ως ομάδα. 
Να είστε σίγουροι πάντως πως τα παιδιά δείχνουν περίσσια ωριμότητα για την ηλικία τους. Σας χαιρετάμε και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται
Φιλία σε όλους στην Ελλάδα
Μάκης - Νίκος.