Σελίδες


Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ


Η εθνική Παίδων στέλνει τους χαιρετισμούς της σε όλους τους έλληνες φίλους του βόλεϊ από την μακρινή Βραζιλία, την χώρα του καφέ, του ποδοσφαίρου και του  ΒΟΛΕΪ φυσικά.
Τελειώνοντας την προετοιμασία της  για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αργεντινής, στην πόλη Saquarema, στο φανταστικό προπονητικό κέντρο των ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών, η ελληνική ομάδα, στο πρωινό ρεπό της, επισκέφθηκε το Rio de Janeiro, το επιβλητικό Corcovado (ο Χριστός πάνω από την πόλη) και τις παραλίες Copampana και Ipanema.
 Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ CORCOVADO
  
Το καλύτερο όμως έμεινε για τις τελευταίες ώρες της παραμονής της ομάδας στο προπονητικό κέντρο όπου την ίδια μέρα ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ της ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ. 
 ΟΙ ‘’ΑΣΤΕΡΕΣ’’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ‘’ΜΙΚΡΟΥΣ’’ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
Ο ΜΠΕΡΝΑΝΤΙΝΙΟ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
(στην φωτογραφία βρίσκονται οι ακραίοι της Βραζιλίας, οι υπόλοιποι βραζιλιάνοι παίκτες δουλεύουν σε άλλο σημείο του προπονητικού κέντρου).

Οι μικροί έλληνες διεθνείς παίκτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους Μεγάλους αυτούς αθλητές, τα αστέρια του Παγκόσμιου βόλεϊ (Τζίμπα, Ντάντε, Μουρίλο, Μπράβο, Γκουστάβο, Ροντριγκάο, Βισσότο, Σινταο, Λουκάο, Σέρτζιο, Μπερναντίνιο τζούνιορ, Ράφαελ, Τεο και τον μεγάλο προπονητή τους Μπερναντίνιο) μέσα στο σπίτι τους. Στο προπονητικό κέντρο όπου ετοιμάζονται για να κατακτήσουν τα ΠΑΝΤΑ (Ολυμπιακούς αγώνες, Παγκόσμια πρωταθλήματα, Παναμερικανικά πρωτ/τα).
Το κυριότερο όμως ήταν πως ήρθαν σε επαφή, μίλησαν μαζί τους, φωτογραφήθηκαν δεκάδες φορές με αυτούς, οι οποίοι αν και έχουν όλα όσα ένας αθλητής του βόλεϊ επιθυμεί (τίτλους, δόξα, χρήματα) ήταν φιλικοί, προσηνείς, πρόθυμοι να σε κάνουν να αισθανθείς οικεία μαζί τους χωρίς ίχνος βεντετισμού, στοιχεία που τους κάνουν πραγματικά ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΟΛΕΪΜΠΟΛΙΣΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ αλλά κυρίως ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Όλοι στη ελληνική αποστολή (αθλητές, προπονητές, παράγοντες) ένιωσαν στην πράξη το ΜΥΣΤΙΚΟ που κάνει την Βραζιλία Μεγάλη Ομάδα.


                                                       Με αγάπη,
                                                Μάκης Δημητριάδης
                                    Προπονητής εθνικής ομάδος παίδων