Σελίδες


Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Η επιστροφή Βλασακίδη και τα ταλέντα της Ορεστιάδας

Α2 ΑΝΔΡΩΝ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Η επιστροφή Βλασακίδη και τα ταλέντα της Ορεστιάδας
Toυ: Κώστα Ασημακόπουλου
Μετά την περιπλάνηση του σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ, Απόλλωνα και Επίκουρο Πολίχνης ο Δημήτρης Βλασακίδης γυρίζει στην Ορεστιάδα και μάλιστα για να αγωνιστεί ως ακραίος....
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΖΑΝΗ ΣΤΟ VOLLEYNEWS.GR...
Ο 33χρονος βόλεϊμπολίστας που τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίστηκε λίμπερο γύρισε στα πάτρια εδάδη για να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε αλλά και την προσπάθεια που κάνει ο Παναγιώτης Τσιακμάκης. Η Ορεστιάδα μετά την άνοδο της στην Α2 έχει αλλάξει προσανατολισμούς και αποκλειστικό της στόχος είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων.

«250 παιδιά γεμίζουν τα δύο γήπεδα»
Σε ερώτηση εάν η Ορεστιάδα θα πάρει κάποιο ξένο ο ο πρόεδρος του ΑΟΟ Βασίλης Γκιζάνης είπε στο volleynews.gr :
«Εχουμε 250 παιδιά στη δύναμη μας και αυτό είναι το μέλλον μας. Δεν έχουμε αυτοσκοπό την άνοδο στην Α1 αλλά μία αξιοπρεπή θέση στην Α2 και να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά μας. Και τα δύο γήπεδα είναι γεμάτα από παιδιά και σε λίγα χρόνια να είστε σίγουροι πως θα βγάλουμε και πάλι μεγάλους αθλητές. Παράλληλα έχουμε εκπονήσει ένα πλάνο με τον Παναγιώτη Τσιακμάκη που πιστεύουμε πως πολύ σύντομα θα μας φέρει καρπούς».
Φεύγει ο Σκαρλατίδης 
Η ομάδα κράτησε το 95% των παικτών από την περσινή σεζόν ενώ ερωτηματικό είναι ο δεύτερος πασαδόρος της Εθνικής Παίδων Γιάννης Σκαρλατίδης που θα φύγει λόγω σπουδών (περιμένει τα αποτελέσματα για να πληροφορηθεί σε ποια σχολή έχει περάσει).
Διαρκείας και SMS
O πρόεδρος του ΑΟΟ, αναφέρθηκε στην στήριξη που θα πρέπει να έχει η ομάδα από τους φιλάθλους της και την τοπική κοινωνία. Παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να «κλείσει» μόνιμη θέση στο γήπεδο αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, ενώ προανήγγειλε και άλλα μέτρα στήριξης της ομάδας:

«Η τοπική κοινωνία στηρίζει την ομάδα και τους ευχαριστούμε. Θέλουμε τη στήριξη τους και μέσω των διαρκείας (30,50 και 100 ευρώ) αλλά και μέσω της υπηρεσίας των SMS, έτσι ώστε να μαζέψουμε λεφτά και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, όπως έγινε πέρυσι. Η πόλη βοηθά και ευχαριστούμε τους πάντες. Μέσα στους επόμενους στόχους μας είναι μια συναυλία με τοπικά συγκροτήματα, τουρνουά beach volley και γενικότερα δράσεις, όπως τις περσινές γιατί ο κόσμος της Ορεστιάδας αγαπά το βόλεϊ».
*Στη φωτογραφία ο Βασίλης Γκιζάνης (δεξιά) μαζί με τον Παναγιώτη Τσιακμάκη στο μέσον και τον αρχηγό Στέλιο Κεμανετζή.



ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Προπονητής: Παναγιώτης Τσιακμάκης (στην αρχή του καλοκαιριού πήρε τη θέση του Μπάμπη Σταματόπουλου). Β΄προπονητής: -
Έρχονται: Μαρίνος (λίμπερο από Πανδραμαϊκό), Μακρίδης Ηλίας (πασαδόρος από Ν.Βύσσα), Τοπαλίδης Βασίλης (ακραίος – λίμπερο από παιδική ομάδα).
Μένουν: Κεμανετζής Στέλιος (κεντρικός), Γραμματικόπουλος Ηλίας (ακραίος), Καρδαμανίδης Γιάννης (διαγώνιος), Προδρομίδης Βασίλης (κεντρικός), Δούλιας Γιώργος (ακραίος), Μερετάκης Δημήτρης (διαγώνιος), Μποκαλίδης Παναγιώτης (ακραίος), Νένογλου Βασίλης (πασαδόρος), Αντωνιάδης Νίκος (λίμπερο), Καψαλιάρης Χρήστος (πασαδόρος), Χουσίδης Θεόδωρος (κεντρικός), Αρχοντίδης Αρχοντής (ακραίος).
Φεύγουν: Κοκολάκης Μανώλης (ελεύθερος), Σκαρλατίδης Γιάννης (λόγω σπουδών).
πηγη www.volleynews.gr