Σελίδες


Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Μετά την παραίτηση της προπονήτριας, ήρθε και η παραίτηση μέλους της επιτροπής Εθνικών Ομάδων




Η παραίτηση του Θανάση Ρέρρα


Προς: Πρόεδρο επιτροπής εθνικών ομάδων Αχιλλέα Μαυρομάτη


Κύριε πρόεδρε, μετά τα γεγονότα της 20/07/2011 και τα αλλεπάλληλα λάθη στις κλήσεις της εθνικής κορασίδων, τα οποία διασύρουν το κύρος της επιτροπής, σας θέτω υπ’ όψιν τα εξής.

Η προπονήτρια κ. Μπαρζούκα ήρθε, ως μη όφειλε, σε επαφή με την Ε.Ο.Ε. και με ενημέρωσε από το τέλος Ιουνίου, ότι έχει λάβει διαβεβαιώσεις για την συμμετοχή στο τουρνουά της Τραπεζούντας παιδιών γεννημένων το έτος 1996. Με βάση αυτό προεβει σε κλήση επτά αθλητριών που έχουν έτος γέννησής τους το 1996.

Πότε όμως ούτε η ίδια ,ούτε κάποιο στέλεχος της Ε.Ο.ΠΕ., δεν έλαβε γραπτή διαβεβαίωση από την Ε.Ο.Ε για το ότι μπορούν να λάβουν μέρος στο τουρνουά αυτά τα παιδιά.

Θα ήθελα να επισημάνω με αίσθημα αυτοκριτικής δυο σοβαρά λάθη από την πλευρά μου.

1) Παρά το γεγονός ότι το έμαθα, εκ των υστέρων δεν απαγόρευσα , ως όφειλα, στην κ. Μπαρζούκα την απευθείας επαφή με την Ε.Ο.Ε, η οποία τελικά είναι η γενεσιουργός αιτία του προβλήματος.

2) Υπέγραψα τις κλήσεις της κ. Μπαρζούκα για την συγκεντρωτική της Παιανίας, ενώ γνώριζα ότι δεν υπήρχε γραπτή διαβεβαίωση από την Ε.Ο.Ε για την συμμετοχή των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 1996.

Με λίγα λόγια πρόεδρε, δεν έδειξα την απαιτούμενη αυστηρότητα στα λάθη της κ. Μπαρζούκα. Τα κίνητρά μου ήταν η ηρεμία της εθνικής κορασίδων και η εκτίμηση στο πρόσωπο της κ. Μπαρζούκα, όμως η συμπεριφορά μου αποδείχθηκε λανθασμένη. Επέδειξα πιο μεγάλη ανοχή και μικρότερη αυστηρότητα από αυτή που έπρεπε.

Όπως είναι λογικό αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλώ όπως δεχτείτε την παραίτησή μου από μέλος της επιτροπής Εθνικών ομάδων.

ΥΓ. Όσον αφορά τα κλιμάκια, σε κοινή σύσκεψη της κ. Μπαρζούκα, του κ. Φλώρου, του κ. Οικονόμου και εμένα, είχαμε αποφασίσει από Σεπτέμβρη κοινό πρόγραμμα παρακολούθησης όλων των κλιμακίων από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές. Δεν είχα καμία ενημέρωση για κάποιο διαφορετικό προγραμματισμό από την κ. Μπαρζούκα.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΡΕΡΡΑΣ

πηγη www.volleyball.gr