Σελίδες


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Ολοκληρώνεται αύριο το α΄στάδιο της προετοιμασίας για την εθνική παίδων των 5 Εβριτών (Κουμεντάκης Ραφαήλ, Δαλακούρας Ανέστης, Κωνσταντινίδης Δημήτρης, Σκαρλατίδης Γιάννης και ο προπονητής Δημητριάδης Μάκης)
Μετά από 10 μέρες σκληρής προπόνησης, σε σκληρές συνθήκες, οι ''μικροί'' του ελληνικού βόλλεϋ ολοκληρώνουν το Α΄ στάδιο της προετοιμασίας τους στο ''Σπίτι του  Βόλλεϋ'' στην Παιανία, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωτ/τος που θα πραγματοποιηθεί 19-28/8/2011 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.
Το Σάββατο 23/7/2011 η εθνική παίδων θα μεταβεί στην Τραπεζούντα της Τουρκίας προκειμένου να συμμετάσχει στο Olympic Youth Festival, 25-29/7/2011. Οι αγώνες είναι μίνι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων που διοργανώνονται από τις Επιτροπές Ολυμπιακών Αγώνων των χωρών της Ευρώπης και διεξάγονται κάθε 2 χρόνια. Η Εθνική Παίδων θα συμμετάσχει στο τουρνουά του βόλλεϋ στο οποίο προκρίθηκαν οι 8 πρώτες ομάδες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Εκτός των δυσκολιών που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στην προετοιμασίας της, η εθνική μας ομάδα θα ταξιδέψει χωρίς τον βασικό της διαγώνιο τον Γιώργο Τζιουμάκα, ο οποίος δεν μπορεί να αγωνιστεί επειδή είναι ''μικρός'' (οι αθλητές που μπορούν να αγωνιστούν είναι οι γεννηθέντες '93 και ΄94). Το γεγονός αυτό ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή και όπως είναι αυτονόητο δεν βοηθά καθόλου την σωστή προετοιμασία της ομάδας.
Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας από την Παιανία, πέρασαν πολλοί γνωστοί και φίλοι της ομάδας  οι οποίοι και ευχήθηκαν για την συνέχιση των επιτυχιών της και στο Παγκόσμιο Πρωτ/μα.
Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του ΠΑ.Σ.Α.Π.(Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών)  δια του διευθυντού της Βασίλη Μηνούδη ο οποίος μίλησε στους νεαρούς αθλητές για την μετά την καριέρα τους ζωή και τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία, τις δυσκολίες που πιθανόν να παρουσιαστούν .
 Η συνάντηση έγινε παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ.Ρέρα Θανάση, ο οποίος μίλησε στους αθλητές για το ίδιο θέμα καθώς και για τα σχέδια της Ε.Ο.ΠΕ. τα οποία αφορούν δράσεις που θα ανοίγουν τους ορίζοντες των διεθνών αθλητών. Συγχρόνως έκανε γνωστή την καλή σχέση μεταξύ του ΠΑ.Σ.Α.Π. και της Ε.Ο.ΠΕ. και την πολύ καλή συνεργασία τους σε διάφορα θέματα που απασχολούν το ελληνικό βόλλεϋ.
Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. δείχνοντας την ευαισθησία του για τους νεαρούς αθλητές ,τους έκανε ένα συμβολικό αλλά συγχρόνως πολύ χρήσιμο δώρο για την καλύτερη προετοιμασία τους, 16 καινούργια λάστιχα γυμναστικής.
Η εθνική παίδων θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Πορταριά του Πηλίου, 1-10/8/2011 και θα την ολοκληρώσει στην Βραζιλία έως τις 16/8/2011, ημέρα αναχώρησης για την Αργεντινή.